Президент України Володимир Зеленський виступив з промовою на Греммі-2022: «Ми захищаємо нашу свободу: жити, любити, звучати»

Володимир Зеленський виступив з потужною промовою на Греммі 2022
Getty Images

Володимир Зеленський виступив з промовою на 64-й музичній премії Grammy, в якій закликав світ говорити правду про війну в Україні.

Поділитися:

Сьогодні вночі у Лас-Вегасі відбулася 64-та щорічна церемонія однієї з найбільш престижних музичних премій у світі Grammy. Президент України Володимир Зеленський виступив на ній з відеозверненням, в якому закликав світ продовжувати говорити правду про страшну загарбницьку війну, яку веде проти України російська федерація.

Греммі ЗеленськийФОТО: Getty Images

У своїй відеопромові на Греммі-2022 Володимир Зеленський сказав:

"Війна... Що може бути більш опозиційне до музики? Тиша зруйнованих міст та вбитих людей. Наші діти малюють ракети, замість зірок. Понад 400 дітей вже постраждало і 153 дитини загинули на цій війні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порожні дитячі візочки: акція у Львові у пам'ять загиблих дітей під час війни

Згадав Володимир Зеленський і про українських музикантів, які замість того, щоб виступати на світових сценах, беруть до рук зброю і йдуть захищати свою країну, а також дають концерти у лікарнях, центрах для переселенців. Також Президент України зазначив:

"Ми захищаємо нашу свободу: жити, любити, звучати. На нашій землі ми воюємо з росією, яка несе страшну тишу своїми бомбами, вбивчу тишу. Відчуйте цю тишу, щоб розказати нашу історію. Розкажіть правду про цю війну у соцмережах, на телебаченні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оскар 2022: кіноакадемія хвилиною мовчання висловила підтримку Україні

Дивіться виступ Володимира Зеленського на Греммі 2022:

Новини по темі