"Просто уявила, що була б із сином", — у будинок кореспондентки ТСН Євгенії Цвєтанської в Києві влучила ракета, коли вона вперше приїхала додому за час війни

У будинок кореспондентки ТСН Євгенії Цвєтанської в Києві влучила ракета, коли вона вперше приїхала додому за час війни
Facebook/Евгения Цветанская

При нещодавньому обстрілі Києва у ЖК кореспондентки влучила ракета.

Поділитися:

Кореспондентка ТСН Євгенія Цвєтанська розповіла, що у її будинок в Києві влучила російська ракета, якраз тоді, коли жінка повернулася до столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу, щоб люди і після війни пишалися ЗСУ та не забували про їхні подвиги", – журналістка 1+1 media Євгенія Цвєтанська (ЕКСКЛЮЗИВ)

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну Євгенія разом із маленьким сином Макаром виїхала з Києва. Втім, вперше за два місяці вирішила з'їздити додому буквально на один вечір: вирішила, що в Києві зараз тихіше, і що треба вирішити декілька справ. ЖК, в якому мешкає журналістка розташований у Шевченківському районі, куди у четвер, 28 квітня, влучили ракети. Якраз тоді Цвєтанська й приїхала додому:

Як мене сьогодні зустріла русня або історія про те, чому не варто повертатися із дітьми в Київ. (...) Їхала [в Київ — ред.] і мріяла, як приїдемо раніше, я просто ляжу у своє ліжко і дивитимусь телевізор. Більше нічого не робитиму. Випадково затрималась у знайомих у Києві. Стоїмо, розмовляємо. ППО над нами спрацьовує. Дим стоїть десь здалеку: прилетіло. Я ж в столиці вперше з дня війни, мені все дико. Стою і думаю, а раптом це мій будинок? Не повірите. То горів саме мій житловий комплекс. Інший бік...

Все ж Євгенії пощастило: ракета не долетіла саме до її квартири, і житло вціліло. Проте у домі троє постраждалих та купа наляканих сусідів: 

Просто уявила, що була б із Макаром… Я забрала його! Звідси. Якомога далі.

Цвєтанська  ФОТО: Facebook/Евгения Цветанская

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як я можу бути осторонь, коли люди готові робити подвиги й стояти за Україну", — журналістка Єва Ніколашвілі дала інтерв'ю (ЕКСКЛЮЗИВНО ДЛЯ 1+1)

Після цього Цвєтанська, не роздумуючи, зібрала усі необхідні речі та знову поїхала зі столиці:

Вибрала улюблені іграшки Макара: вантажівку Льову і його друзів. Вибрала свої найкрасивіші речі, найкрасивіші речі Макара й улюблені духи, які тримала у красивій коробці та відкладала на потім. Не на потім. На зараз. Хочу жити зараз. Хочу жити й щоб жила моя дитина. Це головне.

Новини по темі