Психологічний тест по картинці: що вам заважає жити життям, про яке мріяли

Психологічний тест по картинці: що вам заважає жити життям, про яке мріяли

Виберіть інтуїтивно трикутник, який вам видається зайвим на малюнку та читайте пояснення.

Поділитися:

1. Вам заважають чужі проблеми.

Ви — дуже чуйна жаліслива людина. Проблеми людей, які вам дорогі, стають вашими проблемами, але свої невирішені справи від цього нікуди не зникають. Ви не можете відмовити у допомозі, і таким чином Ваші справи незмінно відсуваються на другий план, стають справами меншої ваги. Ви отримуєте задоволення від того, що допомагаєте іншим, але подумайте про те, чого хотіли б Ви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: яка травма дитинства найбільше впливає на ваше життя

2. Вам заважає власна неорганізованість.

Ви дуже захоплююча особистість, у Вас різноманітні інтереси, широка ерудиція. Але разом з тим Ви схильні розпорошувати свою увагу: встигнути потроху замість того, щоб досягти великого результату на певному місці. Вам складно зосередитися на одній меті, Ви керуєтеся емоціями і схильні проживати "чуже" життя — коли чужі інтереси формують Ваші власні пріоритети. Шукайте ґрунт під ногами для мети, яка стане дороговказною зіркою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці з монетами: як ви зараз схильні заробляти та витрачати гроші

3. Вам заважає втома.

Ви як загнаний звір у гонитві за своїми мріями. Ви намагаєтеся зробити краще, не розуміючи де межа необхідного. Ваш ресурс закінчується через Вашу вимогливість до себе і результату. Ви сприймаєте відпочинок як слабкість, тоді як слабкість — це відсутність відпочинку. У парі кроків від мети у Вас не залишається сил, щоб добігти марафон і Ви сходите з дистанції. Вчіться розподіляти сили та "перезаряджати батарейки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці з глечиками: що вам заважає отримати більше

4. Вам заважає чуже втручання.

Ви не з тих людей, які схильні звіряти свій внутрішній компас. Ви звикли зважати тільки на свою інтуїцію. Однак Ваше оточення сипле порадами і Вам зараз доводиться з цим рахуватися. Ви любите сольні партії — вирішувати самостійно. Командна гра породжує у Вас сумнів та недовіру, проте оточення трактує це як зневагу та відчуження. Обставини змушують Вас підлаштовуватись під думку більшості і це гальмує Ваші рішення. Виберіть завдання, де рішення буде за Вами та зробіть їх опорною частиною процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: який період у вас на порозі

Новини по темі