Психологічний тест по картинці: чого ви уникаєте

 Психологічний тест по картинці: чого ви уникаєте у своєму житті

Що ви не впускаєте у своє життя на підсвідомому рівні?

Поділитися:

Чого Ви уникаєте у своєму житті на підсвідомому рівні? Від чого ви закриваєтеся та коли включаєте захист? Коли Ви розкриваєте свою парасольку? Оберіть закриту парасольку, яка Вам візуально подобається найбільше та читайте значення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці на приховані риси вашого характеру

1. Містичне та незрозуміле

Вам не подобається все таємне та незрозуміле. Ви не любите надприродне. Астрологія та усілякі гадання — точно не ваше. Вас можна назвати реалістом, тому що ви віддаєте перевагу реальному життю. Містиці не місце у Вашому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: який ваш найбільший страх

2. Близькі стосунки

Ви людина, довіру якої потрібно заслужити. Вам не подобаються, коли порушують ваш особистий простір. Ви не легко впускаєте у своє коло людей та волієте тримати людину на певній відстані. Однак, ви також уникаєте близьких стосунків із будь-ким. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: яка ваша найбільша слабкість

3. Романтика

Вам не подобається пафос, неприродний, показовий вияв почуттів. Ви не розумієте сенс романтики й не впускаєте її у своє життя. Також ви уникаєте демонстрації та підкреслення своїх емоцій стосовно близької Вам людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці про душевний стан: що вас насправді тривожить

4. Туга

Навіть у найскладнішій, критичній ситуації Ви падаєте духом. Ви стійка людина, яка не піддається зневірі. Ви позитивна особистість, яка не впускає у своє життя тугу, навіть якщо є серйозний привід для цього почуття. Однак часом варто дати собі право виявити усі емоції та поплакати за необхідності

Новини по темі