Психологічний тест по картинці "Тістечко": як ви будуєте ваші романтичні стосунки?

Психологічний тест "Тістечка", що розповість, як ви будуєте ваші романтичні стосунки

Оберіть не роздумуючи одне з тістеточок. Те, яке ви оберете, покаже, які ви у стосунках.

Поділитися:

1. Якщо ви обрали це тістечко, це говорить про вас як про людину, яка звикла розв'язувати усі проблеми у стосунках одразу, як вони виникають: швидко та без компромісів. Ви звикли показувати тільки свою силу, проте іноді не заважало б розслабитись. Ви прямолінійні та ніколи не будете ухилятися від розмов, і за це вас цінує ваш партнер.

Як підібрати вино

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: яка у вас насправді самооцінка?

2. Цей вибір капкейку показує те, що ви обожнюєте емоційність та пристрасність у стосунках. Тому вашу пару іноді можна назвати "італійською родиною": експресивно сваритесь, проте потім дуже приємно миритесь. Вам важливі слова, тож ви задарюєте вашу другу половинку словами про вічне велике кохання до нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці на стриманість: чи легко Вас вивести із себе?

3. Ви обожнюєте дотики. Вам важливо відчувати вашу людину поруч, максимально близько для себе. Найкращі прояви кохання для вас — це обійми та поцілунки. Проте не можна не відмітити те, що ви дуже цінуєте особистий простір та кордони вашого партнера. І, крім того, це помічає й він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Що у домінує у вашому характері"

4. Вам важко довіряти людям та бути впевненими, що вам ніколи не зроблять боляче. Можливо, ви маєте сумний досвід маніпуляцій та зрад. Спробуйте відкритися людям, і тоді у коханні у вас все буде добре! Це буде важко, проте жити у постійній напрузі неможливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: що вам хочеться змінити у 2022 році

5. Якщо ви обрали саме це тістечко, то, скоріш за все, ви дуже часто закохуєтесь. Вам подобається почуття "метеликів у животі", проте ви чітко розумієте, кого ви хочете бачити супутником свого життя, а кого ні. Ваше життя надто швидкоплинне, тож навіть якщо ви переживатимете розрив стосунків, завжди знайдете, чим зайняти себе, аби не думати про негаразди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: оберіть новорічну іграшку та це розповість про те, над чим доведеться працювати протягом року

Сніданок, як у мультфільмі "Мулан": дивіться, як приготувати у сюжеті.

Новини по темі