Психологічний тест з колосами "Яку рису характеру ви підсвідомо розвиваєте"?

Психологічний тест з колосами "Яку рису характеру ви підсвідомо розвиваєте"?

Оберіть, не роздумуючи, один з колосів, які зображені вище. Номер, під яким ваш вибір, розповість про вас всю правду.

Поділитися:

КОЛОС 1. Творчість

Ви знаєте, що вам найкраще даються фізико-математичні задачі. На перший погляд, ви – людина точна, в якої все розташовано по поличках. Ви не любите філософські питання. Якщо є конкретна формула, як робити ту чи іншу задачу, ви будете чітко слідувати плану, не замислюючись над його покращенням та переробленням. Проте творчість – це саме та риса характеру, яку ви розвиваєте. Навіть в той час, коли ви робите якісь розрахункові дії, ви записуєте їх в блокнот різноколірними ручками або пишете не на полях. Спробуйте себе в різних творчих напрямках: музика, дизайн, малювання тощо. Впевнені, що ви закохаєтесь в мистецтво та це може вирости з хобі до чогось масштабного. Саме тому на малюнку зображено два колоси, що символізують обидві півкулі мозку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Вікна": оберіть найкращі та увійдіть в нове життя!

КОЛОС 2. Спокій

На малюнку зображений один ідеальний колос, що символізує гармонію. Зізнайтесь самі собі: ви – людина емоцій. Це може проявлятись як в позитивному плані, наприклад, в бажанні подорожувати та зустрічатись з друзями в неформальній обстановці, так і в негативному, такі як роздратування від дрібниць чи навіть агресіях. Ви дуже потребуєте душевного спокою та духовного збагачення й самі це розумієте. Проте запевняємо: ви на правильному шляху! Усвідомлення проблеми – це вже пів шляху до її подолання, та ви вже на наступному етапі: активно займаєтесь тим, щоб спокій був великою частиною вашого життя. В першу чергу радимо позбутися зовнішніх подразників, такі як токсичні люди чи ненависна робота. 

КОЛОС 3. Організованість 

Можна помітити, що колоски на малюнку дивляться в різні сторони. Якщо ви обрали його, це говорить про те, що вам важко зосередитись та сконцентруватись на чомусь одному. Є багато напрямків у творчості та роботі, що вас цікавлять, і обрати – надскладна задача. Проте вже зовсім скоро ви зрозумієте, що пріоритети розставляються самі, коли з'являються потрібні обставини. Розробляти плани та організувати собі комфортний графік – теж не так легко, як здається. Дочекайтеся, залишилось трохи часу до того, як ви зробите правильний вибір та почнете правильно розпоряджатися своїми планами й бюджетами на день, тиждень, місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці на характер: "Хто ви насправді"

КОЛОС 4. Кар'єрний зріст

Іноді, коли вам здається, що ви не можете стрибнути вище своєї посади, ви помиляєтесь. Подовженні квітки колоску свідчать про те, що зовсім скоро на вас чекає підвищення, адже ви кожного дня підсвідомо йдете до своєї мети! Ви покращуєте свої знання, відточуєте майстерність, опановуєте все більше та більше робочих моментів і берете на себе все більшу відповідальність – не закривайте на це очі! Усвідомте, що ви зараз прагнете більшого.

Новини по темі