Рецепт солодкого шоколадного торту без цукру

Як приготувати смачний десерт без цукру?

Поділитися:

«Солодка неділя» з улюбленою ведучою «Сніданок. Вихідний» Валентиною Хамайко повертається з відпустки на ваші екрани. Сьогодні Валентина поділиться рецептом солодкого шоколадного торту без додавання цукру.

ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ БЕЗ ЦУКРУ

Інгредієнти:

Основа для торту:

130 г кешью

130 г кураги

Шоколадний крем:

140 мл меду

150 мл какао

3 шт. авокадо

Сезонні ягоди для прикраси

Приготування:

1. Підсмажити горіхи в духовці протягом 5-6 хв. при температурі 180 градусів.

2. Подрібнити курагу та кешью в блендері до однорідного стану.

3. Застелити форму для випічки пергаментним папером та викласти суміш з блендера.

4. Вирізати смужки з пергаменту однакової висоти з формою для випічки і помістити їх всередину.

5. Почистити три середніх за розміром авокадо для приготування крему.

6. Помістити авокадо в блендер і засипати його какао. Додати свіжого та ароматного меду. Перемішати продукти у блендері.

7. Готовий крем потрібно викласти у форму.

8. Залишити готовий торт у холодильнику на 2 години.

9. Прикрасити торт свіжими ягодами за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: https://1plus1.ua/ru/summer/novyny/yagodi-v-nesolodkih-stravah-3-nespodivani-recepti-vid-valentini-hamayko