Рецепти до Хеловіна: смачні та корисні страви з гарбузом

Рецепти з гарбуза до Хеловіна
Pexels/Daisy Anderson

Смачні та корисні рецепти з гарбузом: готуємось до Хеловіна.

Поділитися:

Наближається Хеловін, в який традиційно люди купують гарбузи та вирізають їм мордочки. Це головна прикраса свята. Проте гарбуз – це не тільки символ Хеловіна, а й корисний та смачний овоч! Дивіться, які смачні страви з гарбуза можна подати на стіл.

1. Гарбузові канеле з вишнями

Канеле — це фірмовий десерт французської кухні. М'яке та ніжне тісто у поєднанні з гарбузом та вишнею буде гарною заміною банальним хеловінським цукеркам. Приготувала їх Неля Шовкопляс у "Сніданку з 1+1", що виходить по буднях з 7:00 до 9:30 на "1+1 Україна".

2. Осіння паста з імбиром та гарбузом

Цей мікс італійської кухні з нотками містично-загадкового Хеловіна нікого не залишить байдужими. Все просто: для цього нам знадобляться макарони, гарбуз, сир, вершки, вершкове масло, олія, часник, імбир та сіль/перець. Дивіться сюжет "Сніданку. Вихідний", як можна зробити таку смакоту:

3. Королівський гарбузовий крем-суп

Легкий рецепт від акторки Ольги Сумської найсмачнішого крем-супу, який ви коли-небудь куштували. У "Твоєму дні" зірка поділилася своєю улюбленою королівською стравою. Знадобляться всього лише куряче філе, гарбуз, картопля, цибуля, морква, вершки, гарбузове насіння та сіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбуз на Хеловін: лайфхаки, як класно вирізати гарбуз на свято власноруч

4. Крем-суп “Дюбаррі” з цвітної капусти та брускети з гарбузом

Наступний рецепт крем-супа та найапетитнішої гарбузової брускети від Євгена Клопотенка! Він вміє вразити своїми простими, проте нестандартними кулінарними рішеннями. Дивіться сюжет "Сніданку з 1+1":

5. Відкритий пиріг із ніжною гарбузовою начинкою

Час десерту! Приготувати гарбузовий пиріг на Хеловін буде чудовим рішенням. Буде з чим попити чай, а замість цукерок дітям можна давати шматочки символічної борошняної страви. А приготував таку смакоту ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно заготовити осінні ягоди на зиму (поради експертки)

Та чим корисний гарбуз? Які він містить вітаміни та чому його варто вживати? Можете дізнатись з сюжету:

Новини по темі