Таку не купите в магазині: ідеальна малосольна червона риба за ексклюзивним рецептом від блогерки з Херсону

Інфлюенсерка з Херсона, Ганна Фесенко у своєму блозі поділилась улюбленим рецептом малосольної червоної риби, який легко приготувати вдома без зайвих інгредієнтів.
Червона риба — делікатес, який ми звикли або замовляти в ресторанах, або купувати в магазинах з надією, що цього разу вона не буде пересоленою. Та коли справа доходить до ідеального смаку, довіра до магазинних варіантів тане, як скибка сьомги на гарячому тості.
Інфлюенсерка з Херсона Ганна Фесенко поділилась рецептом, який став її гастрономічним відкриттям — народженим не в ресторані, не на кулінарному шоу, а її власних з розчарувань.
«Цей рецепт народився не з кулінарної книги, а скоріш за все, з розчарувань. Я дуже люблю малосольну червону рибу, але знайти дійсно смачну це прям квест — то пересолена, то надто м'яка. Я намагалася давати магазинам ще один шанс, потім ще один і ще, але щоразу поверталася додому з пакетом надій і знову з розчаруванням», — розповідає Ганна.
Зневірившись у магазинних варіантах, вона створила власний — ідеально простий і смачний рецепт. Без зайвих спецій, без цедри, лаврового листа й перцю. Лише те, що дійсно потрібно: риба, сіль, цукор і трішки олії.

Рецепт малосольної червоної риби
Інгредієнти (на 300 г риби)
- 2 ч. л. солі;
- 1 ч. л. цукру;
- 1 ст. л. олії (без запаху).
Приготування
► Змішайте сіль і цукор у пропорції 2:1.
► Добре натріть рибу сумішшю з усіх боків.
► Залиште рибу при кімнатній температурі на 2–4 години.
► Поставте її в холодильник на ніч.
► Вранці не промивайте, а лише акуратно протріть зайву рідину паперовим рушником.
► Змастіть філе олією — і все. Риба готова до подачі!

Тому, за словами блогерки, коли гості питають, де вона взяла таку смачну рибу, вона з усмішкою відповідає: «У себе на кухні».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пухкі бабусині оладки: херсонська блогерка поділилась перевіреним роками рецептом, який ви точно збережете