Ресторанний сніданок за 7 хвилин: рецепт яєчні з цукіні і фетою, що закохає з першого шматочка

Рецепт сніданку за 7 хвилин: яєчня з цукіні і фетою, що закохає з першого шматочка
DeepAI
Поділитися:

Класична яєчня — це вчорашній день, адже сьогодні саме час спробувати приготувати її по новому: з цукіні, фетою і тортильєю. Попереджаємо: від цього сніданку складно відірватися.

Сніданок задає тон усьому дню — і саме тому варто робити його не лише ситним, а й красивим, корисним та трохи несподіваним. Одним із таких варіантів є яєчня з цукіні та фетою в тортильї, що приготував Руслан Сенічкін у Сніданку з 1+1. Ідеальний варіант для тих, хто хоче почати тиждень смачно й без м’яса. 

Страва дуже легка для шлунка, адже цукіні низькокалорійні й містять багато клітковини, а білок із яєць і фети забезпечує відчуття ситості на довгий час. 

Інгредієнти:

  • яйце — 1 шт.
  • цукіні — 1 шт.
  • фета — 70 г
  • олія — 20 г
  • тортилья — 1 шт.
  • кетчуп без цукру — 20 г
  • сіль, спеції — за смаком

Приготування:

  1. Наріжте цукіні слайсами — не надто товсто, аби вони швидко схопилися скоринкою.
  2. Добре розігрійте сковорідку (важливо!). Посмажте скибочки на олії, щоб вони стали злегка хрумкими.
  3. У центрі композиції зробіть отвір — буквально між слайсами овочів — і обережно розбийте туди яйце.
  4. Коли овочі з яйцем готові, переходьте до фінального етапу — складання. Візьміть тортилью або лаваш і викладіть на неї всю смакоту.
  5. Додайте трохи кетчупу без цукру. Він додасть яскравості.
  6. Натерта фета — останній штрих. Вона пікантна, солонувата і прекрасно пасує до овочів і яєць.
  7. Загортайте лаваш, як рулет, або складіть, як буріто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаршировані перці з пшоном за рецептом зі Сніданку з 1+1: ароматний смак дитинства

Новини по темі