Ріанна засвітила дивакувату сукню на Діамантовому балу

Ріанна засвітила дивакувату сукню на Діамантовому балу | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Королеви обирають оксамит.

Поділитися:

Учора, 12 вересня, у Нью-Йорку відбувся п’ятий благодійний Діамантовий бал Ріанни, який став яскравим завершенням Тижня моди. Захід пройшов у ресторані Cipriani Wall Street і зібрав чимало зірок, які, мов діаманти у кліпі співачки, засліплювали об’єктиви кутюрними образами. Серед гостей вечірки можна було побачити Фаррелла Вільямса, A$AP Rocky, Cardi B та інших знаменитостей. Однак королева на вечірці лише одна, і її ім’я – Рірі.

Для світського виходу зірка вподобала чорну оксамитову сукню з колекції Givenchy. Незвичайним акцентом у вбранні став білосніжний кринолін, який увиразнив силует Ріанни та зробив його більш фігурним.

Доповнила образ артистка білими туфлями-човниками та сережками з перлинами. Волосся зібрала у високу зачіску, а в макіяжі не зрадила улюбленому червоному пігменту, який так пасує бронзовому відтінку її шкіри.

У костюмі чорного лебедя чи рожевого фламінго – поп-діва не боїться експериментувати та впевнено виборює статус головного трендмейкера сучасної фешн-індустрії. З нетерпінням чекаємо на нові образи співачки.

Читай також інші матеріали про Ріанну:

1. Напівоголена Ріанна знялася у сексуальній фотосесії для модного глянцю

2. У Ріанни з'явився plus size двійник

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі