Рідкісне поєднання планет з 20 липня: фінансовий гороскоп від Анжели Перл для всіх знаків зодіаку

Рідкісне з'єднання планет з 20 липня: гороскоп фінансів для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
freepik.com

Гороскоп грошей для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині.

Поділитися:

З 20 липня по 10 серпня 2022 року у знаку Тельця, який відповідає за ресурси – фінанси, продовольство, цінні папери, нерухомість, енергоресурси, станеться рідкісне поєднання планет. У 18 градусі з'єднаються планети нестабільності Марс, Уран та Місячний Кармічний Вузол Раху. 

Відома астрологиня Анжела Перл провела аналіз минулих з'єднань Урана та вузла Раху та поділилась фінансовим гороскопом для всіх знаків зодіаку на цей період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці з монетами: як ви зараз схильні заробляти та витрачати гроші

Анжела Перл розповіла, що все, що відбуватиметься у період з 20 липня по 10 серпня 2022 року буде пов'язане з ресурсами. У більшій мірі з фінансами, але і з продуктами харчування, сферою енергетики, палива та інших ресурсів. 

"Ми на порозі фінансової та продовольчої кризи. Ці планети нам на це і вказують. Це не означає, що саме в ці дні обрушаться фондові ринки. В цей час просто закладається та вмикається механізм. Але воно має і завершитись у найближчі місяці або до кінця року. Щось має відбутися абсолютно нове, чого раніше ніколи не було. Однак, це з'єднання означає не лише погане, але і щось нове: якийсь прорив, нові технології, перехід на новий рівень. Також зачепить банківську сферу", — розказала Анжела Перл.

Анжела Перл також проаналізувала попередні аналогічні з'єднання: у такі самі періоди були винайдені кредитні картки, телескоп, зроблено чимало важливих світових відкриттів. Винайдено спосіб зберігання продуктів, такий як заморожування. Відбулось дуже багато грошових реформ. З'явився перший комп'ютер, Стів Джобс зареєстрував компанію Apple, вперше літак перелетів Атлантичний океан, з'явився Інтернет. Поруч із кризою завжди був якийсь прорив. 

Основна порада на період 20 липня — 10 серпня 2022 року від Анжели Перл: бути готовими до змін, бо вони неодмінно відбудуться і найгірше буде тим, хто буде чинити опір.

Гороскоп фінансів для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп фінансів для Овна

У Овнів це з'єднання відбудеться 2 у домі — домі грошей. У вас зміняться або зникнуть якісь джерела доходів. Можливий прогрес та зміна роботи, що буде краще саме для вас. 

Гороскоп фінансів для Тельця

 У Тельців дане з'єднання відбудеться у їхньому власному знаку у 1 домі. Тому він відобразиться на всьому гороскопі. Ви можете стати незалежними чи почнете якийсь несподіваний бізнес. Ви можете втратити все: роботу, стосунки, чоловіка (розлучення), бізнес чи бізнес-партнера. Можлива незвична колаборація з кимось із-за кордону чи еміграція, яку ви не планували. 

Гороскоп фінансів для Близнюків

У Близнюків даний період зачепить теми 12 дому. Це дом визволення від чогось, що ви тягнули вже довго на собі. Ви нарешті відчуєте себе вільними, визволитесь від чогось. Ви можете повернутись додому з еміграції, або навпаки поїхати за кордон. Можливо, ви втратите роботу та почнете працювати дистанційно на себе. 

Гороскоп фінансів для Раків

Для Раків це 11 дім: різка зміна планів на майбутнє. Можливо, ви раптово зустрінете кохання чи завагітнієте, можливий розрив із друзями чи різкий вихід із якогось  колективу. Також це пов'язано з інтернетом та соцмережами і ви почнете там працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

Гороскоп фінансів для Левів

У Левів з'єднання відбудеться у 10 домі кар'єри та цілей. Відбудуться великі зміни у вашій роботі. Це може стосуватись зарплати, компанія, де ви працюєте, може збанкрутувати чи вас просто звільнять. Ви можете закрити свій бізнес. Ви зміните сферу роботи, або почнете працювати якось інакше, змінити кар'єру. Буде і втрата і зліт одночасно або послідновно. Також 10 дім про репутацію та статус: різке розлучення чи швидке одруження, можливо, навіть з іноземцем. Можливий незапланований переїзд за кордон через роботу. Будуть якісь події, пов'язані з одним із батьків (скоріше, із батьком).

Гороскоп фінансів для Дів

У Дів події стосуватимуться 9 дому: несподівані юридичні рішення, навіть пов'язані з кримінальними справами, аварії чи нещасні випадки, які дадуть нові знайомства. Незвичайні вирішення справ. Може бути незапланований переїзд чи припинення навчання. Можливо, ви вирішите викладати чи отримати якусь незвичну професію. 

Гороскоп фінансів для Терезів

У Терезів період пов'язаний з кредитами, кредитними картами та загальними фінансами: вашого партнера, батьків чи щось, чим ви користувались. Когось, хто вам допомагав. Можливо, ви отримували якісь виплати, які припиняться чи навпаки, хтось лишив вам спадок. Виграш в лотерею чи щось, що виведе вас на новий фінансовий рівень. 

Гороскоп фінансів для Скорпіонів

У Скорпіонів це 7й дім, можливі розриви стосунків: із партнером, фінансові стосунки, робочі, розлучення та розділ майна. Розрив зобов'язань чи несподівана пропозиція контракту. Можливий несподіваний шлюб одразу після розлучення. Шлюб можливий із кимось незвичним: молодшим за вас, із незвичною професією чи гострим розумом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: детальний прогноз по днях від популярної астрологині

Гороскоп фінансів для Стрільців

У Стрільців з'єднання відбудеться у 6 домі роботи та режиму. Звісно, будуть зміни чи несподівані пропозиції, від яких ви не зможете відмовитись. Це буде щось, чого ви ніколи не робили, кардинально нове. Також може бути несподіване закриття вашого бізнесу. Можливо, ви почнете використовувати якісь нетрадиційні методи для корекції здоров'я. Ви можете розпочати новий тип харчування: наприклад, стати вегетаріанцем. Можливе чудесне зцілення від якоїсь хвороби. 

Гороскоп фінансів для Козерогів

У Козерогів це 5 дім дітей, любові та бізнесу. Будуть несподівані зміни у бізнесі та коханні. Можливе кохання з першого погляду, щось кармічне. Несподівана вагітність чи щось пов'язане з вашими дорослими дітьми, якісь шокуючі новини. У коханні проясняться ситуації, які раніше важко було розв'язати.

Гороскоп фінансів для Водоліїв

Для Водоліїв це 4 дім гороскопу. Буде несподіваний переїзд, якого ви не планували. Через чоловіка чи дітей, яким потрібно допомагати, через якість переконання. Можлива несподівана зміна членів сім'ї. Ви можете з кимось посваритись. Відбудуться зміни у ваших похилих батьків. Зміна складу сім'ї. Також питання, пов'язані з нерухомістю: щось потрібно буде продати чи купити. 

Гороскоп фінансів для Риб 

Риби матимуть справи з 3 домом гороскопу, дім спілкування та переїздів, навчання. Зміниться коло спілкування: через переїзд, зміну роботи чи зміниться мова спілкування. Ви терміново підете вчитись іншій професії для роботи. Питання транспорту, логістики: ви можете піти вчитись водінню. Може бути якась шокуюча новина від родичів: скоріше, від сестри чи брата. Нікому не давайте в борг, оскільки ви навряд отримаєте гроші назад. 

Новини по темі