"Різдво для мене – дуже щире сімейне свято", – SHUMEI про різдвяні традиції у своїй родині (інтерв'ю)

SHUMEI про різдвяні традиції у своїй родині – інтерв'ю

SHUMEI розповів, що завжди святкує Різдво вдома разом з родиною.

Поділитися:

Цього Різдва, 25 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ телеглядачі побачать великий різдвяний проєкт під назвою «Ти не один». Над його створенням працює команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas. У музичному різдвяному проєкті очікують виступи зірок, які будуть поєднані з теплими розмовами з героями нового часу — волонтерами, представниками культурного та волонтерського фронтів.

У такий непростий для країни час учасники проєкту об’єднались, щоб створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця. Учасники різдвяного проєкту «Ти не один» поділились своїми сімейними різдвяними традиціями та розповіли, як у своєму дитинстві святкували Різдво, що полюбляють їсти за святковим столом та якою музикою створюють різдвяний настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Вишебаба та KOLA про різдвяні традиції та першу зустріч наживо на зйомках "Ти не один" (інтерв'ю)

Молодий виконавець SHUMEI розповів, що завжди святкує Різдво вдома разом з родиною на Івано-Франківщині, де усі дотримуються своїх, автентичних різдвяних традицій.

ти не один

Розкажіть, будь ласка, із чим у вас асоціюється Різдво, які у вас найкращі спогади?

Для мене це сімейне свято. Дуже щире, дуже щасливе, наскільки воно може бути у наших реаліях, але сімейне свято. 

Як ви плануєте цьогоріч зустрічати Різдво, яким ви його бачите?

З батьками, звичайно, привезу друзів додому. У колі сім’ї, друзів. Такі у нас традиції. Ясно що Різдво під час війни це така штука… дивна. Сподіваюсь, вже наступне Різдво будемо у мирі, злагоді і без ракет.

Яка у вас є сімейна традиція на Різдво, яка кожного року повторюється?

Кількість страв на столі. Ми обходимо будинок, кропимо його свяченою водою, кропимо стайню. Оскільки я живу у такому місці, і там у нас є кури, кози. Це коли я приїжджаю додому. Зараз я у Львові живу. Традиції багато, насправді.

Яка пісня у вас найбільше асоціюється з Різдвом?

Напевно, це “Щедрик”, “Тиха ніч” і Last Christmas.

Які фільми ви дивитесь на Різдво?

Один вдома.

Яка ваша улюблена різдвяна страва, на яку ви з нетерпінням чекаєте на святковому столі?

Одної нема, я все люблю. Для мене це кутя, це вареники з картоплею, бо вони чомусь на Різдво реально смачніші. Можливо й тому, що я їх давно не їв. І напевне, грибна юшка.

ти не один

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA та Лілу45 про дуетне виконання "Щедрика" та різдвяні традиції у своїх родинах — інтерв'ю

Нагадаємо, що за форматом різдвяного проєкту, вперше українські артисти, військовослужбовці, волонтери, діячі культури, представники ДСНС та інших служб зберуться у камерній та затишній атмосфері, щоб поділитись своїми різдвяними традиціями та дитячими спогадами. На глядачів очікують несподівані музичні колаборації, українські пісні, які стали хітами під час повномасштабної війни, а також автентичні різдвяні колядки у сучасному музичному обрамленні. Популярні улюблені артисти заспівають з представниками поколінням нової сучасної музики, яка отримала потужний імпульс після з 24 лютого.

Проєкт «Ти не один» матиме благодійну складову — кожен небайдужий зможе створити різдвяний настрій та надіслати подарунок маленьким підопічним благодійного проєкту СОС

“Дитячі містечка”, який опікується родинами та дітьми-сиротами. До слова, самі артисти також не залишать українських дітей без подарунків, і комусь випаде унікальна можливість отримати різдвяний сюрприз від учасників проєкту.

Не пропустіть різдвяний проєкт «Ти не один» 25 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі