Рух «Здійсни мрію» у Одесі. Учасники арт-марафону розповіли про свої мрії

В Одесі відбувся арт-марафон

Мета арт-марафону – зібрати 100 тисяч малюнків із дитячими мріями.

Поділитися:

В Україні розпочався арт-марафон від проекту “Здійсни мрію” і благодійного фонду “Ти не один”. Першим містом стала Одеса, її вже відвідали учасники марафону разом з куратором проекту, ведучою Лідією Таран.

Вони зустрілися з мрійниками в міській дитячій клінічній лікарні №1, а також з учнями гімназії №6 на «Уроці мрій» й з підопічними дитбудинку - для того щоб допомогти дітям знайти свою мрію і разом намалювати її.

Серед мрій одеситів: бажання стати лікарем на великому кораблі, полетіти в Роттердам до хресної мами, поплавати з дельфіном, стати автором комп'ютерної програми для космонавтів, побудувати суперлікарню від всіх хвороб, полетіти в Сингапур, стати кращою тенісисткою ніж Світоліна.

«Ми подаруємо натхнення дітям, навчимо їх мріяти і вірити в своє майбутнє, вірити в диво і в свої сили, а також зробимо тему мрій дійсно важливою в сім'ї та суспільстві. Про мрії потрібно говорити серйозно і домашнє завдання всім батькам - поговоріть зі своїми дітьми про мрії! Ви перші, кому вони хочуть про це розповісти», - впевнена ведуча новин ТСН Лідія Таран.

Незабаром команда з психологів, арт-терапевтів і фей проекту відвідає лікарні і школи Луцька, Львова, Дніпра, Харкова, Маріуполя та Краматорська, де будуть вчити мріяти юне покоління.

Приєднатися до проекту і надихнути дітей мріяти можна намалювавши свою мрію і опублікувавши малюнок в соціальних мережах із тегом #МояДитячаМрія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома британська ілюстраторка Еліна Елліс приєдналася до проекту Здійсни мрію

Нагадаємо, арт-марафон відбудеться у семи містах України. Усі зібрані малюнки сфотографують і за допомогою спеціальних технологій пізніше створять промінь, який заради здійснення бажань, запустять у космос.

Новини по темі