Шарліз Терон детально розповіла, як її мати застрелила батька

Шарліз Терон детально розповіла, як її мати застрелила батька | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Зірці нічого приховувати.

Поділитися:

Голлівудська красуня Шарліз Терон чимало досягнула в житті та навіть не думає зупинятися. Так, нині вона одна з найвідоміших акторок усіх часів та щаслива мати двох дітей. Тож мало хто здогадується – за історією її успіху ховається справжня трагедія.

Фото: Getty Images

Деякий час тому зірка вже розповідала, про смерть її батька – подію, яка одного разу назавжди змінила життя її родини. Аж ось, вона вирішила бути відвертою на всі сто. У своєму інтерв’ю з американським виданням NPR акторка розповіла, як насправді загинув Шарль Терон (своє ім’я Шаріз отримала на його честь). Як виявилось, причиною жахливих подій стали проблеми чоловіка з алкоголем.

Так, одного червневого вечора надміру п’яний Шарль повернувся додому та почав погрожувати дружині Герді та 15-річній доньці. Із собою до будинку він приніс заряджений револьвер.

Не розумію, як він узагалі міг йти, настільки він був п’яний, – пригадала акторка.

Вони з мамою заховалися у спальні та вдвох тримали двері, які чоловік намагався відчинити. Втомившись від марних спроб увійти до доньчиної спальні, Шарль відступив на крок та вистрелив просто туди, де за тонким шаром дерева ховалася його налякана дитина.

Якимось дивовижним чином кулі не влучили в жодну з нас, – пояснила Шарліз.

Тоді Герда Терон зрозуміла, що ладна на все, аби захистити доньку. І у сутичці зі своїм чоловіком застрелила його. Суд визнав дії жінки самообороною, тож за ґрати вона не потрапила.

Фото: Getty Images

Та жахлива ніч лишила глибокий відбиток у свідомості оскароносної акторки:

Я щиро ділюся з людьми своєю історією про домашнє насильство, – наголосила Терон.

Зірка зауважила, що тепер не відчуває сорому, коли говорить про ті події. Вона переконана, що чим більше ділиться правдою з іншими, тим чіткіше усвідомлює, що вона не лишилася на самоті.

Це всього лиш історія про життя із людиною, що страждає від залежності. Та про те, на що залежність її перетворює, – підсумувала Шарліз.

Нагадаємо, нещодавно мережа обговорювала рішення акторки підтримати юного сина, який . Більше подробиць дізнаєшся у відео:

Інші матеріали про Шарліз Терон читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі