Ще 500 гривень за вакцинацію: щеплені бустерною дозою отримають додаткові кошти у межах програми «єПідтримка»

500 гривень за бустерну вакцинацію від коронавірусу: розширення програми єПідтримка

За бустерну дозу вакцинації громадяни України отримають ще 500 гривень у межах програми «єПідтримка».

Поділитися:

За щеплення бустерною дозою проти коронавірусу громадяни України отримають додатково по 500 гривень у межах програми «єПідтримка». Відповідна інформація 24 січня з'явилася на офіційній сторінці МОЗ у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке флурона та чому вона небезпечна: про поєднання грипу і коронавірусу розповів імунолог Федір Лапій

Отже, всі громадяни України, які зроблять бустерне щеплення від коронавірусу, отримають додаткові 500 гривень у межах програми «є Підтримка». Нагадаємо, за перші 2 дози українці отримали по 1000 гривень, які можуть витратити на:

►квитки на потяг або літак усередині країни

►квитки у кіно, театри, музеї, концертні зали, виставкові центри

►абонементи у спортзали, басейни, фітнес-центри

►придбання книг.

Додаткові 500 гривень громадяни зможуть витратити на те ж саме. В Уряді неодноразово наголошували, що програма «єПідтримка» не лише стимулює українців вакцинуватися, а й допомагає бізнесу, який найбільше постраждав через пандемію і карантинні обмеження. Дивіться, на що найбільше витрачають гроші українці з "ковідної" тисячі:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційно: Уряд скоротив термін дії COVID-сертифікатів в Україні до 270 днів

Також нагадаємо, що відтепер українці віком старше 60 років можуть витратити свою «ковідну» тисячу на придбання ліків.

Гроші у межах «єПідтримки» почали виплачувати з 19 грудня 2021 року. Витратити їх треба впродовж 4-х місяців з моменту нарахування, інакше невитрачені кошти повернуться державі. 

Дивіться візит міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка до "Сніданку з 1+1" (чи готова Україна до чергової хвилі коронавірусу?):

Новини по темі