Сергій та Сніжана Бабкіни стали батьками втретє

Сергій та Сніжана Бабкіни стали батьками втретє

Вітаємо щасливих батьків!

Поділитися:

Сьогодні, 18 червня, Сніжана Бабкіна подарувала своєму чоловікові Сергію третю дитину. У пари народився син. Сніжана народила малюка о 9:52. Його вага - 3,25 кг, зріст - 53 см. 

Відомо, що Сергій Бабкін був присутнім на пологах. Співак навіть встиг присвятити дружині вірш та поділитися зворушливим відео на своїй сторінці в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«...Когда нужен щит, Я буду стоять впереди Если нужна опора, Я всегда у тебя за спиной. Скоро ты станешь мамой, Уже в третий раз Подаришь нашему миру мужчину, Самого младшего в нашем мире. Обитатели будут смеяться и плакать от счастья. И я тоже не удержусь. Буду молчать и плакать. Потому что сказать ничего не смогу. Потому что уже всё сказано. Потом нежно возьму его на руки, Назову ему имя его и добавлю: «Сыночек, привет!» Он услышит меня и икнёт в ответ» #СБ

A post shared by Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official) on

Сніжана Бабкіна потрапила у пологовий будинок і одразу поділилася із шанувальниками знімками у просторому вбранні з вагітним животиком. Зірка обрала клініку, де вже встигли народити Світлана Тарабарова, Лілія Ребрик, Джамала та Валентина Хамайко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snezhana_babkina (@snezhana_babkina) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snezhana_babkina (@snezhana_babkina) on

Нагадаємо, що Сергій та Сніжана офіційно перебувають у шлюбі з 2009-го року. Їхня романтична історія кохання почалася у Харківському театрі, коли Бабкін біг у справах і буквально збив майбутню дружину з ніг.

Пара вже виховує двох дітей – доньку Василину й сина Артура. Як старші діти Бабкіних сприйняли новину про поповнення в сім’ї, дивись у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Бабкін та його вагітна дружина знялися оголеними у новій фотосесії

2. Вагітна Сніжана Бабкіна вийшла на червону доріжку без макіяжу (фото)

3. Вагітна Сніжана Бабкіна показала, як займається йогою

Новини по темі