Сергій та Сніжана Бабкіни відверто розповіли про їхні стосунки

Сергій та Сніжана Бабкіни: інтерв'ю про стосунки і фотосесія

Інтерв’ю зіркової пари та вишукана фотосесія для глянцю.

Поділитися:

Сергій Бабкін разом зі своєю дружиною Сніжаною стали героями спецпроекту журналу ELLE «Дивитися в одному напрямку». Чоловік і жінка знялися у романтичній фотосесії та дали відверте інтерв’ю про свої сімейні цінності та традиції.

Для зйомки Сергій і Сніжана приміряли розкішні прикраси BVLGARI.

Фото: ELLE, Дмитро Гончаров

«За 11 років ми вже розуміємо один одного з півслова, півпогляду, з півморгання вій. Тому ми не відчуваємо, що робота, наприклад, якось негативно впливає на наше особисте життя. Найголовніше, що нам подобається і є величезне бажання це робити, тому нам під силу абсолютно все!» — щиро поділилася Сніжана.

Співак Сергій Бабкін додав:

Справа в тому, що ми хочемо одного і того ж, прагнемо до одного ідеалу і рухаємося в одному напрямку. Завдяки цьому у нас є все: взаємодовіра, взаємопідтримка, взаєморозуміння.

Фото: ELLE, Дмитро Гончаров

Також творчий тандем розповів про традиції, які склалися у їхній родині. Напередодні Нового року чоловік і дружина купують чотири ялинкові кульки. Кожен пише на папірці дванадцять своїх найзаповітніших бажань, причому останнє завжди звучить так: «Щоб усі наші мрії здійснилися».

Папірці Сергій і Сніжана загортають у трубочки, кладуть в окремі кульки та закривають. Прикраси з бажаннями Бабкіни вішають на ялинку. Кульки висять упродовж усіх свят, а потім чекають свого часу в коробці до наступного року. Лише через дванадцять місяців Сергій і Сніжана відкривають кульки, дістають звідти папірці та читають бажання. Зазвичай здійснюється абсолютно все.

Фото: ELLE, Дмитро Гончаров

Закохані зізналися, що обирати одне одному подарунки їм дуже просто.

Ми дуже добре знаємо один одного, тому подарунки даруємо потрібні і бажані.

Ті, які викликають захоплення і радість. Незвичайних не було. А найцінніші — ті, які неможливо побачити. Їх можна тільки відчути. Тому що це враження і емоції, які залишаються в пам'яті на все життя», — розповів Сергій Бабкін.

Фото: ELLE, Дмитро Гончаров

За словами дружини музиканта, вона полюбляє дарувати йому потрібні речі — наприклад, мікрофон чи комп’ютер. Але цього року на день народження Сніжана купила чоловікові квитки на концерт.

«Він великий шанувальник Стінга, який якраз мав приїхати до Києва. Я навіть пам'ятаю, що Сергій дивився квитки і обирав місця. Але потім сказав: «Ні, хочеться, але не буду купувати». Я купила 2 квитки і на день народження подарувала йому. Це був шок, що межує з радістю, він був у повному захваті. Ми разом пішли на цей концерт і отримали купу задоволення».

Фото: ELLE, Дмитро Гончаров

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій та Сніжана Бабкіни святкують день першого поцілунку

Новини по темі