Скільки ніжності! Потап і Настя поділилися щемливим відео з особистого архіву

Потап і Каменських показали, як готувалися до весілля (ВІДЕО) | Особисте життя | 1+1

Його промінь її знайшов. 

Поділитися:

Колишній творчий дует і нинішня зіркова пара, Потап та Настя Каменських, вперше показали настільки відверте, романтичне відео. На YouTube-каналі NK з’явився ролик, який розповідає про зйомку двох пов’язаних між собою кліпів «Обіцяю» та «Константа», а також про підготовку артистів до нового етапу в житті.  

Тривалий час Настя і Потап оберігали свої почуття та тримали їх у таємниці, але напередодні весілля вирішили поділитися новиною з шанувальниками. Кліпи стали справжнім освідченням у коханні одне одному, чуттєвим і трепетним. 

У бекстейджі відображені чарівні, казкові моменти, а кожен кадр сповнений ніжності.

Все настільки по-справжньому, настільки щиро і чесно, адже натхненне великим почуттям нашого кохання», — розповіла Настя. 

«Всі ви знаєте, що сталося, а ось те, що цьому передувало — зараз побачите. Ми вирішили перед важливою подією зробити дві відеороботи. У першій Анастасія Олексіївна Каменських, кохання всього мого життя, знімається, як витвір мистецтва і муза невидимого поета, — пояснив Потап. — А я вже знімаю кліп «лірично-хіп-хоповий», в порівнянні з Настіним — приземлений. У моєму кліпі ми збираємося на важливе свято....».

Дивись, як відбувалися зйомки музичних роликів, об'єднаних почуттями Потапа і Насті:

Нагадаємо, артисти побралися 23 травня. На гучне святкування чоловік і дружина запросили чимало зіркових гостей, а ось шанувальники дізналися про намір кумирів лише у день весілля. 

Останні новини про Потапа і Настю:

1. Щастить же Потапу! Каменських така сексуальна у цій новій фотосесії

2.  Закохані Потап і Настя Каменських діляться атмосферними фото з відпочинку в Празі

3.  Каменських зізналася, що найбільше цінує у стосунках із Потапом

4. Нове весільне фото Потапа і Насті таке солодке! Тільки поглянь

5. Потап прокоментував ймовірну вагітність Насті Каменських

Новини по темі