Смачна шарлотка нашвидкуруч

Класичний рецепт пухкого пирога, який варто собі зберегти.
articleContentШарлотка – найпопулярніший пиріг в усьому світі. Проте, у кожній країні він набув своїх характерних рис. У Франції шарлотку подають у вигляді пудингу, а італійці полюбяють її як холодний десерт. В Україні це звичайний пиріг з яблуками, який набув неабиякої популярності серед наших господинь.
Цей пухкий і ароматний пиріг полюбили за простоту і чудовий смак, який поєднує у собі кислуватість яблук із солодким тістом.
Пропонуємо вам зберегти собі надшвидкий рецепт пирога шарлотка.
Фото: pixabay.com
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ШАРЛОТКИ НАШВИДКОРУЧ
Яйця – 4 шт.
Борошно – 1 скл.
Цукор – 1 скл.
Ванільний цукор – 10 г
Яблука – 4 шт.
Сода – дрібка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадний брауні Валентини Хамайко: Покроковий рецепт
ЯК ГОТУВАТИ ШАРЛОТКУ НАШВИДКОРУЧ:
1. Спочатку підготуйте яблука. Для цього потрібно видалити насіння і нарізати скибочками.
2. Після цього яйця збийте із цукром, до піни. Додайте ванільний цукор і соду, не припиняйте збивати, поступово додайте до суміші борошно і ретельно перемішайте, тісто готове. Змішайте його із яблуками.
3. Форму змастіть попередньо маслом. Тісто із яблуками перелийте до форми.
4. Відправляйте у духовку, яка повинна бути розігрітою до 180 градусів. Випікати 20 – 25 хвилин.
5. Готову шарлотку можна посипати шоколадом або цукровою пудрою.