Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Смачна шарлотка нашвидкуруч

Яблучний пиріг, Шарлотка
Класичний рецепт пухкого пирога, який варто собі зберегти.

Шарлотка – найпопулярніший пиріг в усьому світі. Проте, у кожній країні він набув своїх характерних рис. У Франції шарлотку подають у вигляді пудингу, а італійці полюбяють її як холодний десерт. В Україні це звичайний пиріг з яблуками, який набув неабиякої популярності серед наших господинь.

Цей пухкий і ароматний пиріг полюбили за простоту і чудовий смак, який поєднує у собі кислуватість яблук із солодким тістом. 

Пропонуємо вам зберегти собі надшвидкий рецепт пирога шарлотка.

Фото: pixabay.com

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ШАРЛОТКИ НАШВИДКОРУЧ

Яйця – 4 шт.

Борошно – 1 скл.

Цукор – 1 скл.

Ванільний цукор – 10 г

Яблука – 4 шт.

Сода – дрібка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадний брауні Валентини Хамайко: Покроковий рецепт

ЯК ГОТУВАТИ ШАРЛОТКУ НАШВИДКОРУЧ:

1. Спочатку підготуйте яблука. Для цього потрібно видалити насіння і нарізати скибочками.   

2. Після цього яйця збийте із цукром, до піни. Додайте ванільний цукор  і соду, не припиняйте збивати, поступово додайте до суміші борошно  і ретельно перемішайте, тісто готове. Змішайте його із яблуками.

3. Форму змастіть попередньо маслом. Тісто із яблуками перелийте до форми.

4. Відправляйте у духовку, яка повинна бути розігрітою до 180 градусів. Випікати 20 – 25 хвилин.

5. Готову шарлотку можна посипати шоколадом або цукровою пудрою.

2019-01-19
Новини
Новини