Сміливо! Ріта Ора показала, як носити червоний колір цієї осені

Ріта Ора показала пристрасний total red образ | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/ritaora

Пристрасний total red.

Поділитися:

Яскрава співачка Ріта Ора вирішила спробувати себе в новому амплуа — як дизайнер одягу. В рамках Тижня моди в Парижі відбулася презентація її спільної весняно-літньої колекції з брендом Escada. Головним кольором капсули став пристрасний червоний. 

Ще до показу Ріта Ора продемонструвала, як можна поєднати речі «вогняного» кольору в одному образі. Знаменитість обрала безпрограшний total red, який утворили сатинові штани, короткий топ, напівпрозора сорочка і пальто. 

Завершили вбрання аксесуари з лакованої шкіри — високі пальчатки і берет. Також Ріта вдягнула туфлі-човники та окуляри в червоній оправі. 

Цікаво, що всі речі з колекції Escada x Rita Ora ідеально доповнюють одна одну, тому чимало стильних варіантів показали й моделі на подіумі. До капсули, створеної за ескізами співачки, увійшли шкірянка куртка, худі, об’ємний светр, капелюх, гольф, подовжений піджак, футболка і майка. 

Звісно, навіть із урахуванням лаконічного фасону, вбрання лише з червоних речей не вийде носити щодня. Втім, коли є бажання побешкетувати і привернути до себе увагу — total red здатен зробити тебе справжньою зіркою.  

А якщо ти шукаєш натхнення для вечірнього виходу, дивись, в яких сукнях цьогоріч з’явилися зірки на премії «Еммі»:

Також читай інші новини про Ріту Ору: 

1. А він міцніший, ніж здається: Ріта Ора засмагає у крихітному купальнику (фото)

2. Гаряча гонщиця Ріта Ора качає новим кліпом (відео)

3. Ріта Ора підкреслила спокусливі форми сукнею-голограмою

4. Принц Гаррі обіймається з Рітою Орою, поки Меган Маркл у декреті (фотофакт)

5. Ріта Ора засвітила спокусливе вбрання від українського дизайнера

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі