Сніжана Бабкіна вперше після пологів показала фігуру в купальнику (фото)

Сніжана Бабкіна вперше після пологів показала фігуру в купальнику (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: @babkin_official

Ніби й не народжувала!

Поділитися:

Співак Сергій Бабкін та його дружина Сніжана – щасливі батьки трьох дітей. Вони дуже серйозно ставляться до батьківства та навіть діляться порадами виховання зі своїми шанувальниками. Молодшому синові подружжя днями виповнилося два місяці, про що Сніжана повідомила на своїй сторінці в Instagram. Вона показала підписникам чарівну світлину з малюком.

Як бачимо, щаслива родина вирушила на відпочинок до моря. Тож Сніжана вирішила поділитися по-літньому спекотними фото в купальнику.

Фото: @snezhana_babkina

Після пологів зірки минулого зовсім небагато часу, та вона вже встигла повернути собі чудову фізичну форму. Сніжана ніжиться на сонці у стриманому чорному купальнику, який вдало підкреслює гарну фігуру красуні.

Літо добігає кінця, але твоя родина ще встигне помандрувати до моря. Тож слухай поради від Сніжани, як зробити авіапереліт безпечним для малюка:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай більше новин про Сергія та Сніжану Бабкіних:

1. Сергій та Сніжана Бабкіни вперше показали новонародженого сина (фото)

2. Бабкін та його вагітна дружина знялися оголеними у новій фотосесії

3. Вагітна Сніжана Бабкіна вийшла на червону доріжку без макіяжу (фото)

4. Вагітна Сніжана Бабкіна показала, як займається йогою

5. Сергій Бабкін показав пікантне фото вагітної дружини в білизні

Новини по темі