Що таке альгінатна маска та як нею користуватися

Альгінатна маска: Як робити
freepik.com

Ця маска творить дива!

Поділитися:

Донедавна альгінатні маски на основі бурих водоростей були лише салонною процедурою. Нині їх можна придбати у магазинах  і зробити вдома. Усі секрети догляду за обличчям за допомогою альгінатних масок - дізнайтесь далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Косметика, якою не можна користуватися восени

Що таке альгінатна маска? 

Альгінатні маски виготовляються із морських водоростей, що є джерелом цінних мінералів, протеїнів та вітамінів. Вони позитивно впливають на стан нашої шкіри, здатні розгладити зморшки, сприяють живленню й сяйву. У склад альгінатних масок входять саме бурі водорості, що багаті йодом. Йод необхідний нашому організму для стабільної роботи ендокринної системи, яка, у свою чергу, впливає на гормональний стан. 

@lorealskin

Дія альгінатної маски:

- зволоження та глибоку живлення шкіри;

- детокс-шкіри;

- зменшення кількості запалень, почервонінь та недоліків шкіри;

- розгладження зморшок. Альгінатні маски рекомендується робити жінкам від 25 років. 

- ліфтинг-ефект;

- виведення зайвої рідини зі шкіри, а також позитивний вплив на роботу сальних залоз. 

@lorealskin

Альгінатна маска як салонна процедура. 

Beauty-експерти стверджують, що альгінатні маски - справжній ключ до молодості шкіри. Перед нанесенням альгінатної маски у салоні косметолог видаляє макіяж, проводить пілінг шкіри, і покриває обличчя, уникаючи зони очей та губ, товстим шаром маски. Маска перебуває на обличчя протягом 20 хвилин. В основному альгінатні маски мають вигляд порошку, який розводиться водою. При застиганні маса перетворюється на консистенцію, що нагадує розталий зефір. Після зняття маски спеціаліст наносить сироватку та крем. Варто зауважити, що будь-які засоби для обличчя, нанесені після маски, сприяють посиленню ефекту її дії.

Як робити альгінатну маску вдома? 

Вдома ви наноситимете маску у вертикальному положенні, а це може принести незручності, тому попросіть вам допомогти. Особливо важливо обережно зняти маску. Знімайте її знизу вгору, тобто від підборіддя до лоба. Після маски не повинно виникати печіння чи свербіння шкіри. Обов'язково нанесіть засіб для обличчя опісля. Для досягнення ідеального ефекту рекомендується пройти курс із 8-12 альгінатних масок. 

@thestylevisitor

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, які шкодять нашій шкірі

Новини по темі