5 продуктів, які шкодять нашій шкірі

Продукти, що негативно впливають на стан шкіри
unsplash.com

Що не варто їсти, аби не зіпсувати красу та молодість шкіри?

Поділитися:

Кожна жінка турбується про стан своєї шкіри ще з молодого віку. Однак на красу та молодість обличчя впливає не лише косметика, якою ви користуєтесь, а й їжа, яку ви споживаєте. Які продукти харчування принесуть лише шкоду вашому обличчю - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, від яких варто відмовитися після 40 років

АЛКОГОЛЬ 

Алкогольні напої спричиняють зневоднення нашої шкіри. Надмірна сухість шкіри, почервоніння, поява зморшок, опухлість під очима, розширення пор - все це характеризує стан шкіри людей, які зловживаються алкогольними напоями.  

ГОСТРЕ 

Пряна або копчена їжа може спричинити почервоніння та передчасне старіння шкіри, адже вона розширює кровоносні судини. Аби відновити свіжість шкіри, відмовтесь від такої їжі на декілька тижнів і замініть гостре на продукти з високим вмістом вітамінів А і Е. 

МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

Велика кількість білку, яка міститься у молочних продуктах, спричиняє утворення мішків під очима та висипів. Споживання великої кількості молочних продуктів призводить до жирності шкіри та забиття пор. 

ГЛЮТЕН 

Глютен - білок, який міститься у деяких злакових (пшениця, ячмінь) та напоях (пиво, віскі тощо). Якщо у вас регулярно з’являються висипи на лобі, і ви страждаєте на пігментацію шкіри, швидше за все ваш організм погано реагує на глютен. У такому випадку радимо звернутись до лікаря, який призначить вам особливий режим харчування, а також до косметолога, який проведе процедури, що допоможуть відновити здоров’я вашої шкіри. 

ЦУКОР 

Вже ні для кого не секрет, що надмірне споживання цукру негативно відображається не тільки на стані нашої шкіри, а й здоров’я всього організму. Цукор руйнує колаген і провокує появу слідів від висипань, блідість та жирність шкіри. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 продуктів, які допоможуть залишатися енергійними та бадьорими

Новини по темі