Що таке бондинг для волосся, і чому варто спробувати цю процедуру

Що таке бондинг для волосся
@g.bar.kiev

Дізнайтеся, як покращити стан волосся і додати йому сили.

Поділитися:

Нашому волоссю доводиться нелегко - фен, засоби для вкладання, фарбування. Однак існують засоби, що допоможуть відновити структуру волосся, захистити його від пересушення, додати сил і сяйва. Б’юті-експерти запевняють, якщо ваше волосся страждає на пересушення й ламкість, а кінчики мають посічений вигляд, варто спробувати новий тренд у догляді за волоссям - бондинг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші аксесуари на 2019 рік

Що таке бондинг для волосся? 

Бондинг - салонна процедура, що забезпечує відновлення структури й водного балансу волосся. Назва походить з англійської bonding - склеювати. Тобто такий догляд допоможе зв’язати у одне ціле зруйновану будову волосини.

Як проходить процедура бондингу? 

Бондинг виконується виключно у салоні спеціалістом з волосся. Спеціальний засіб, збагачений кератином, додається у фарбу й відновлює пошкоджену структуру волосся. Таким чином, ви фарбуєте волосся, але не шкодите, а навпаки лікуєте його.

Якщо ви хочете зробити бондинг, але не готові змінювати колір волосся, процедуру можна виконати й без зміни відтінку. Підстрижіть посічені кінчики й зробіть процедуру бондингу - і ваше волосся знову буде здоровим й блискучим!

Скільки діятиме бондинг? 

Дія бондингу розрахована на 4 місяці. Якщо прагнете подовжити бондинг, ваш майстер охоче порадить серію засобів (шампунь, бальзам, маска, спрей), якими можна користуватися в домашніх умовах. 

Фото: @lorealhair

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний тренд у макіяжі зими 2019

Новини по темі