"Сьогодні потрібно особливо цінувати те, що наші близькі живі і ми можемо побачити один одного", — Даша Астаф'єва про значення Різдва

Даша Астаф'єва — про значення Різдва та сімейні різдвяні традиції

Даша Астаф'єва розповіла сайту 1+1 про сімейні різдвяні традиції та улюблені святкові страви.

Поділитися:

Цього Різдва, 25 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ телеглядачі побачать великий різдвяний проєкт під назвою «Ти не один». Над його створенням працює команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas. У музичному різдвяному проєкті очікують виступи зірок, які будуть поєднані з теплими розмовами з героями нового часу — волонтерами, представниками культурного та волонтерського фронтів.

У такий непростий для країни час учасники проєкту об’єднались, щоб створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця. Учасники різдвяного проєкту «Ти не один» поділились своїми сімейними різдвяними традиціями та розповіли, як у своєму дитинстві святкували Різдво, що полюбляють їсти за святковим столом та якою музикою створюють різдвяний настрій.

Даша Астаф'єва

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники проєкту «Ти не один» PIANOBOY, DOROFEEVA, KAZKA, Сенічкін та інші розповіли про сімейні різдвяні традиції

Ексклюзивно для сайту 1+1 співачка Даша Астаф'єва розповіла, як проводить Різдво у своїй родини та яке значення це свято має сьогодні.

Що для вас означає Різдво?

Різдво — це тепле родинне свято, яке дає унікальну можливість зібратися разом та привітати один одного. Сьогодні потрібно особливо цінувати те, що наші близькі живі і ми маємо змогу побачити один одного, поласувати сімейними стравами, згадати минуле та тих, кого з нами сьогодні немає. На жаль, через війну в багатьох близьких не стало.

Яку різдвяну страву любите найбільше?

Я дуже люблю зустрічатися з батьками, з бабусею, тому що це завжди такий симбіоз всього найсмачнішого українського. В мами щось тушкується в духовці, тато готує якісь свої магічні салати, а бабуся пече пиріжки. Ще мама завжди вигадує якийсь новий найсмачніший торт. Знаєте, я в дитинстві дуже не любила холодець, а от зараз так мрію скуштувати мамин холодець на Різдво. 

Що побажаєте українцям на Різдво?

Любі українці, я бажаю, щоб ви завжди пам’ятали, знали і були впевнені в тому, що ми найкраща нація в світі. Ми щодня доводимо всім, що наші ЗСУ — найкращі, наш президент — найкращий, наші люди, які роблять добрі справи, — найкращі. Хай весь світ про це дізнається. Я вас дуже люблю, я вас всіх підтримую. Дуже люблю!

Даша Астаф'єва про різдвяні традиції

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Вишебаба та KOLA про різдвяні традиції та першу зустріч наживо на зйомках "Ти не один" (інтерв'ю)

Нагадаємо, що за форматом різдвяного проєкту, вперше українські артисти, військовослужбовці, волонтери, діячі культури, представники ДСНС та інших служб зберуться у камерній та затишній атмосфері, щоб поділитись своїми різдвяними традиціями та дитячими спогадами. На глядачів очікують несподівані музичні колаборації, українські пісні, які стали хітами під час повномасштабної війни, а також автентичні різдвяні колядки у сучасному музичному обрамленні. Популярні улюблені артисти заспівають з представниками поколінням нової сучасної музики, яка отримала потужний імпульс після з 24 лютого.

Проєкт «Ти не один» матиме благодійну складову — кожен небайдужий зможе створити різдвяний настрій та надіслати подарунок маленьким підопічним благодійного проєкту СОС "Дитячі містечка", який опікується родинами та дітьми-сиротами. До слова, самі артисти також не залишать українських дітей без подарунків, і комусь випаде унікальна можливість отримати різдвяний сюрприз від учасників проєкту.

Не пропустіть різдвяний проєкт «Ти не один» 25 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі