Стало відомо, де і коли відбудеться прощання з Русланою Писанкою

Чоловік Руслани Писанки повідомив, де і коли в Німеччині відбудеться церемонія прощання з нею

Чоловік Руслани Писанки повідомив дату і час прощання з нею у Німеччині.

Поділитися:

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка пішла з життя 19 липня. Вона померла на 57-му році життя від раку. Ведучої не стало у Німеччині, адже саме там вона проходила лікування після початку повномасштабної війни росії проти України. Сьогодні чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков повідомив, де і коли відбудеться прощання з народною улюбленицею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська поділилася спогадами про Руслану Писанку та розповіла, як особисто була причетна до її історії кохання

Отже, Ігор Ісаков написав сьогодні у Facebook:

"2.08.22, 10:00, Donnersbergstr, 78, 67657 Kaiserslautern Deutschland. Прощання з Русланою відбуватиметься біля церкви міського кладовища за адресою: місто Кайзерслаутерн, Доннерсберг штрассе 78, Німеччина".

Отже, прощання з Русланою Писанкою відбудеться о 10 ранку 2 серпня в Німеччині. Після цього її тіло буде перевезене до України, адже саме на Батьківщині родина акторки і ведучої планує провести поховання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Колосальної сонячної енергії, яка заполоняє все навколо, нам буде дуже не вистачати», – у «Сніданку з 1+1» поділилися спогадами про Руслану Писанку

Нагадаємо, чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков повідомив про те, що починає благодійний збір в пам'ять про дружинуа всі зібрані гроші збирається передати на лікування незнайомій дитині, яка так само, як і Писанка, хворіє на рак. Як долучитися до благодійної ініціативи чоловіка Руслани Писанки, читайте за посиланням. Також дивіться перше інтерв'ю чоловіка Руслани Писанки після смерті дружини, яке він дав "Сніданку з 1+1":

Новини по темі