Чоловік Руслани Писанки зробив благородний вчинок в пам’ять про дружину: подробиці

Чоловік Руслани Писанки започаткував благодійну ініціативу в пам’ять про дружину: подробиці

Ігор Ісаков, чоловік Руслани Писанки, зробив допис у соцмережах, в якому повідомив, що починає благодійний збір в пам'ять про свою дружину.

Поділитися:

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка пішла з життя 19 липня. Вчора її чоловік Ігор Ісаков зробив перший допис у соцмережах після сумної звістки про смерть дружини, в якому розповів про хворобу, що обірвала життя ведучої та акторки. Сьогодні ж Ігор, так само дописом у соцмережах, повідомив про те, що починає благодійний збір в пам'ять про дружину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий «Сніданку з 1+1» та продюсер «Твій день» Єгор Гордєєв поділився своїми дитячими спогадами про Руслану Писанку

Ігор Ісаков пише:

"Друзі, це неймовірно, й ви у Русі неймовірні. Пів ночі читаю, комок в горлі стоїть від того співчуття, й доброти, й турботи. Воістину ми непереможні. Стільки добра в такі темні часи".

Тож, надихнувшись підтримкою людей, чоловік покійної Руслани Писанки вирішив зробити добру справу в пам'ять про свою кохану:

"На такому душевному підйомі в мене зародилася мрія. Для Неї, заради Неї... Я відкрив нову карту, давайте зробимо добро для Русі. Всі гроші я передам зовсім незнайомій дитині, яка хворіє чимось, що подібне на те, що було у Русі... І якщо ми врятуємо хоч одне життя, то все це має сенс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Ірина Ванникова розповіла про останню мрію Руслани Писанки

Як долучитися до благодійної ініціативи чоловіка Руслани Писанки, читайте за посиланням. Чоловік ведучої зауважує:

"Обіцяю зробити звіт й потім разом святкувати цю нашу маленьку (й величезну) перемогу Життя".

Нагадаємо, що колеги Руслани з "Сніданку з 1+1" поділилися щемливим відео-спомином, в якому Ольга Сумська розповіла про зворушливу історію знайомства пари Ігоря та Руслани:

Новини по темі