Ольга Сумська поділилася спогадами про Руслану Писанку та розповіла, як особисто була причетна до її історії кохання

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ольга Сумська розповіла цікаву історію з життя Руслани Писанки: ексклюзив у "Сніданку з 1+1"
Facebook Ольга Сумська

Актриса Ольга Сумська розповіла про свою причетність до історії кохання Руслани Писанки і Ігоря Ісакова.

Поділитися:

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка пішла з життя 19 липня. Її смерть стала справжнім шоком для всіх її друзів і колег, адже свою хворобу Руслана приховувала від усіх. Сьогодні у студії "Сніданку з 1+1" подруга Писанки, акторка Ольга Сумська розповіла цікаву історію з особистого життя Руслани та її чоловіка Ігоря Ісакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Руслани Писанки зробив благородний вчинок в пам’ять про дружину: подробиці

Руслана Писанка та Ольга Сумська дружили багато років: разом грали у театрі, брали участь у телевізійних шоу. Зі спектаклем "Декамерон" Сумська та Писанка об'їхали всю Україну. Саме під час однієї з таких поїздок сталася подія, про яку сьогодні Ольга Сумська розповіла у студії "Сніданку з 1+1", згадуючи про подругу:

"Ми мали їхати на гастролі до Сум. Я розповіла Руслані, що приблизно в 60 км від Сум, у місті Кролевець, є знаменита яблуня кохання, якій вже понад 250 років. Це унікальне дерево, куди їдуть, щоб попросити зустріти своє кохання. Руслана на той час була сама і мріяла зустріти свою половинку, тож захотіла поїхати до яблуні. Вона обіймала дерево мабуть годину, це було так зворушливо. А через 2 місяці зустріла Ігоря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Колосальної сонячної енергії, яка заполоняє все навколо, нам буде дуже не вистачати», – у «Сніданку з 1+1» поділилися спогадами про Руслану Писанку

Колеги та друзі Руслани Писанки кажуть, що Ігор став для неї справжньою підтримкою, надійним і люблячим партнером. Сьогодні, вперше після смерті дружини, він у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" прокоментував її хворобу і поділився спогадами про дружину, про їхнє перше побачення. Раніше Ігор Ісаков повідомив, що Руслану Писанку забрав рак. Померла акторка в Німеччині, де після початку війни знаходилася на лікуванні. Вже в понеділок Ігор Ісаков обіцяє повідомити подробиці прощання з народною улюбленицею. Раніше він писав, що спочатку прощання відбудеться в Німеччині, а вже потім, коли вдасться вирішити всі питання з документами, тіло покійної Руслани Писанки доставлять до рідного Києва. Детальніше про це дивіться у відео:

Новини по темі