Старша донька Ольги Сумської показала, як стильно ноcити червоний костюм

Донька Ольги Сумської показала ідеальний червоний костюм (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/tonya_papernaya

І на роботу, і в кіно. 

Поділитися:

Червона сукня ніколи не залишить тебе без уваги оточуючих на вечірці або урочистому заході. В офісі діють ті самі правила: костюм кольору пристрасті змусить чоловічу половину затамувати подих, а жіночу — щонайменше напружитися. 

Якщо сумніваєшся, поглянь на образ акторки Тоні Паперної, доньки Ольги Сумської. 29-річній дівчині часто доводиться перевтілюватися в нових героїнь, і цього разу — вона вишукана бізнес-вумен. Світлини зі знімального майданчика Антоніна поширила в мережі. 

На фото старша донька Сумської позує в червоному штанному костюмі, який водночас підкреслює її фігуру та чудовий смак. Цікаво, що на популярний сьогодні total red Тоня Паперна не наважилася — поєднала яскравий колір з нейтральним, але трендовим бежевим. 

Завдяки прикрасам такий образ пасуватиме не лише офісним леді, а й усім, хто шукає модну та елегантну альтернативу сукням. Достатньо розпустити волосся, накрутити легкі кудрі й додати клатч — і матимеш ідеальне вбрання для світського виходу.

Нагадаємо, що костюми зі штанами та спідницями — один із , який не залишить нас і в 2020. Бери на замітку, адже до зимових розпродажів — лічені тижні. А про те, які ще речі не скоро вийдуть із моди, розповів Андре Тан. Дивись відео:

Також читай інші новини про доньку Ольги Сумської: 

1. 

2. 

3. 

Новини по темі