Неможливо стримати сліз: сім’я біженців з Маріуполя розповіла Святославу Вакарчуку, як рятувалася під обстрілами та по мінах

Святослав Вакарчук показав відео з біженцями з Маріуполя, яким вдалося врятуватися з пекла
фотобанк УНІАН

Сім'я біженців з Маріуполя розповіла Святославу Вакарчуку історію свого порятунку та про те, як ворог нищить місто.

Поділитися:

Вже багато днів поспіль російські загарбники ведуть масований обстріл Маріуполя з повітря, фактично рівняючи місто з землею. Бомби і ракети падають на житлові будинки, лікарні, пологовий будинок, театр. Нелюди не зупиняються ні перед чим. Тренер "Голосу країни", фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук під час своїх безперервних поїздок по Україні з метою підтримати моральний дух місцевих жителів на заправці в Дніпрі зустрів сім'ю з Маріуполя, якій, на щастя, вдалося вибратися з цього пекла. Жінка розповіла про історію їхнього порятунку та про те, що залишилося наразі від Маріуполя.

Жінка з врятованої сім'ї (у якій, до речі, є й діти) з болем в голосі і з постійним зриванням на плач розповідає:

"15 березня ми виїхали на Бердянськ, 16 березня об 11:00 ми виїхали з Бердянська на Запоріжжя. Їхали до 11 години вечора мінним полем, з дітьми, вночі, у темряві. Ми вже думали, що ми там і залишимося. А ще по дорозі прямо біля нас вибухнула димова міна, повалив чорно-білий дим, було дуже страшно. Це такий жах, коли вночі ти їдеш у полі, дивишся навкруги, і таке відчуття, що це світлячки, а це тисячі машин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це найстрашніше відео, яке я коли-небудь знімав", — Святослав Вакарчук звернувся до росіян з лікарні, де рятують дітей із Маріуполя

По жахливі злочини загарбників щодо її рідного міста жінка каже:

"Маріуполя як міста вже немає, немає жодного будинку, щоб не було влучень. Люди тікають, йдуть по трасі з сумками куди очі дивляться. Якщо починається повітряна атака, це просто пекло. Це навіть не гради, ми вже не боїмося градів. Повітряна атака – це зверху і на повне знищення".

Святослав Вакарчук додав до цього відео свій коментар. Він написав:

"Дорогі наші всі, хто зараз проходить неймовірні знущання від рашистськоі навали, ми з вами всією країною, ми робимо все, щоб лише пробитися до вас, передати гуманітарну допомогу! Ми переможемо!"

Разом віримо у перемогу і в те, що російські загарбники понесуть справедливе покарання за неймовірно жорстокі воєнні злочини, які вони чинять на нашій землі.

Новини по темі