"Наші Збройні Сили неймовірно круті. Заряджені, вмотивовані та хоробрі", — Святослав Вакарчук виклав фотографії зі своєї поїздки по східній лінії фронту

Святослав Вакарчук виклав фотографії зі своєї поїздки по східній лінії фронту
Facebook/Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук виклав у Facebook фото з поїздки по східній лінії фронту.

Поділитися:

Співак та тренер "Голосу країни-12" Святослав Вакарчук оприлюднив фотографії з минулотижневої поїздки по східній лінії фронту. Він розповів про настрій наших військових та про їхні досягнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я вперше в житті написав пісню на прохання", — Святослав Вакарчук написав пісню про Маріуполь "Місто Марії" та розповів історію створення треку

Святослав вчергове об'їхав східну лінію фронту: від Харкова до Слов’янська, від північної Салтівки до Лимана. Були в районі Гуляй Поля. Зустрілися з бійцями п‘яти бригад та провели десятки зустрічей.

Основний висновок: наші Збройні Сили неймовірно круті. Заряджені, вмотивовані та хоробрі. Вони зупинили ворога, що переважав їх в кількості живої сили й техніки. Вони в надскладних умовах не дали ворогу отримати жодної стратегічної переваги. На окремих ділянках фронту звільнили декілька населених пунктів. І це все поки ще без обіцяної допомоги важким та високоточним озброєнням від західних партнерів. Тож далі буде! — зазначив Святослав Вакарчук.

Разом з військовими Святослав Вакарчук навіть відсвяткував Великдень.

Святослав Вакарчук Фото: Facebook/Святослав Вакарчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук приїхав підтримати дітей у львівському шелтері тимчасового проживання

Окремо Вакарчук розповів про командирів: лише за минулий тиждень співак мав честь спілкуватись з п’ятьма комбригами та десятком комбатів.

І не лише спілкуватись, а й бачити їх в дії: впевнені, професійні, грамотні. Хтось з гумором, хтось більш серйозний. Але жодного не зустрів, хто здавався б не на своєму місці. Всі — від солдатів і сержантів до старших офіцерів — розуміють де вони. Розуміють кого і що захищають. Вони готові воювати, готові йти до кінця. А головне — готові перемагати! І обов’язково переможуть. Не маю в цьому жодного сумніву. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Новини по темі