ТОП-5 цікавих фактів про Келлі з «Беверлі-Гіллз, 90210»

5 цікавих фактів про Дженні Гарт - яскраву Келлі з Беверлі-Гіллз, 90210 | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Настав час ближче познайомитися з Дженні Гарт.

Поділитися:

7 серпня відбудеться довгоочікувана прем’єра нового сезону серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210». Тож зараз саме час пригадати усе найцікавіше про улюблених акторів культової стрічки.

Сьогодні 1plus1.ua підготував для тебе 5 цікавих фактів про акторку Дженні Гарт (Келлі Тейлор), про які ти не знала.

Фото: @jenniegarth

#1 Наймолодша із семи дітей.

Дитинство Гарт провела на ранчо в Іллінойсі (США) у компанії старших братів і сестер. Дженні жила там до 13 років, а потім велика родина переїхала до штату Аризона.  

#2 Вперше її талант помітили, коли вона була ще школяркою.

Майбутня зірка «Беверлі-Гіллз, 90210» завжди знала, чого хоче від життя. Тому ще дитиною почала займатися танцями та відвідувати модельні курси. Її зусилля не були марними. Голлівудський менеджер на ім’я Ренді Джеймс помітив упевнену в собі дівчинку на одному з місцевих талант-шоу.

Фото: @jenniegarth

#3 Покинула школу заради мрії.

Одразу після знайомства з менеджером Дженні почала дистанційно проходити проби на різні голлівудські проекти. Втомившись від марних спроб стати зіркою, дівчина покинула школу і переїхала в Лос-Анджелес, де на неї чекав Ренді. Пізніше вона таки отримала атестат однієї з каліфорнійських шкіл.

#4 «Танці з зірками».

Не дарма Дженні дитиною займалася танцями. У 2007 році акторка взяла участь у розважальному шоу Dancing with the Stars (американській франшизі «Танців з зірками»). Зірка дійшла до півфіналу. 

#5 Три шлюби.

Вперше Дженні вийшла заміж у 1994-му році за музиканта Деніела Кларка. За два роки їхній союз розпався. Наступним обранцем зірки став актор Пітер Фачінеллі, відомий за роллю Карлайла у вампірській драмі «Сутінки». Йому Дженні народила трьох доньок. Але після 12 років разом (2001 – 2013) Пітер покинув дружину заради нової коханої. Та Джені не довго засмучувалась і у 2015 році вийшла заміж за маловідомого актора Дейва Абрамса. Пара і досі разом.

А поки світ в очікуванні нового сезону «Беверлі Гіллз, 90210» актори серіалу діляться веселими фото зі знімального майданчика.

Більше про заплутану історію життя Дженні Гарт дивись у відео:

Інші цікаві новин про «Беверлі-Гіллз, 90210» читай тут:

1. Усі в зборі! У мережі з'явилися нові фото зі зйомок продовження «Беверлі-Гіллз»

2. Акторки Беверлі-Гіллз позасмагали у купальниках серед мегаполісу (фото)

3. Як змінилися актори «Беверлі-Гіллз» за 19 років (фото)

4. Які ж вони класні! Вийшов перший трейлер продовження «Беверлі-Гіллз» (кумедне відео)

5. Ніби вчора! Актори «Беверлі-Гіллз» зустрілися й готуються до зйомок серіалу (зворушливе відео)

Новини по темі