Тренд сезону: Як носити вельвет у холодну пору?

Мода 2019: Як носити вельвет
Bershka

Вчимося створювати модні образи з благородним матеріалом.

Поділитися:

У 2019-му році гуру моди радять робити акцент на фактурні тканини і різноманітні їх поєднання між собою. Широке поле для експериментів зі стилем відкриває аристократичний матеріал вельвет. Ця тканина виглядає модно, вражає зносостійкістю і, що важливо, зігріває. Які актуальні образи можна створити з вельветовими речами та з чим їх краще всього комбінувати? Ми розповімо.

Вельветовий костюм

Брючний або зі спідницею — на ваш розсуд. Трендових палітр кольорів дві: неонова і натуральна. Для світських заходів або в офіс з несуворим дрес-кодом можна вдягнути кобальтовий або смарагдовий вельветовий костюм. Більш спокійний варіант — у класичній теплій гамі. Придивіться до карамельних і молочних відтінків.

Універсальність костюма в тому, що верх і низ можна носити як разом, так і окремо. Комбінуйте деталі з іншими речами з гардеробу, отримуючи нові аутфіти хоч кожного дня.

@bebe_stores

@van_palma

Вельвет + тонка тканина

Одна з головних модних тенденцій 2019 — мікс різних тканин. Ви можете повністю відмовитися від принтів і яскравих кольорів, але все одно привертати увагу: за рахунок контрасту матеріалів у вашому образі. Носіть м'який затишний вельвет з легкими повітряними блузами, мереживом і воланами. Навесні не забувайте про вельветові шорти, спідниці та куртки.

@onemorestory.fashion

@randomsboutique

Вельвет + шерсть

Тим, кому категорично не подобається мерзнути, слід звернути увагу на поєднання фактурного вельвету з об'ємними вовняними светрами або джемперами. Носити їх можна разом з брюками або з комбінезоном. До речі, деталі одягу можна додати і під светр, і зверху нього — багатошаровість досі займає лідируючі позиції в модних рейтингах.

@gittabanko

@alwaysmeliss

@freusbrand

Вельветові сукні

Коли в холодну пору хочеться виглядати особливо жіночно і елегантно, без стильної сукні з вельвету не обійтися. Найбільш «зігріваючий» варіант — довжина міді, що приховує під подолом високі чоботи. Оригінально виглядають моделі з запахом, а також сукні-піджаки. Якщо кортить спробувати міні, взувайте ботфорти. Можна, до речі, теж з вельвету в тон.

@gittabanko

@houseofchambers

@anneliestoros

Верхній одяг з вельвету

Пальто, куртки, кейпи і дуті пуховики з вельвету дозволять виділитися серед прихильниць поліестерових і нейлонових моделей. До вибору варто підійти серйозно: добре, якщо в складі буде віскоза, поліамід і синтетичні волокна — тоді вельвет буде менше накопичувати статичну електрику і не притягуватиме пил.

У зимовий час відтінки краще вибирати глибокі. Pantone пропонує благородну «синю туманність», «червону грушу» і «зелений кецаль». А ось життєрадісний «живий корал» цілком підійде для зустрічі весни.

@lindatol_

@stilkolik

@mossonyi

Новини по темі