Тренерка "Голосу країни" Оля Полякова випустила нову пісню «Колискова Мелодія України» і присвятила її усім дітям України

Оля Полякова випустила нову пісню Колискова Мелодія України і присвятила її усім дітям України (відео)
facebook/polyakovamusic

Оля Полякова заспівала колискову всім дітям України.

Поділитися:

Тренерка шоу "Голос країни", пок-королева, популярна співачка Оля Полякова випустила нову пісню, яку присвятила усім дітям України.  В соціальних мережах з’явилась нова робота Олі Полякової «Колискова Мелодія України», в якій співачка відтворює настрої, біль та сподівання всієї держави.

Відео, що супроводжує композицію, змонтоване з реальних кадрів військової хроніки. 

"Навіть науковці, аналізуючи колискові в українській культурі, відзначають, що їхні ритмічна та змістова компоненти мають надзвичайно сильний психологічний вплив на тих, хто їх слухає: заспокоюють, навіюють відчуття затишку та комфорту, безпеки домашньої оселі. Тому, дотримуючись традиції, Оля Полякова заклала в нову пісню зміст, що відгукнеться кожному українцеві, адже зараз ми як ніколи — одна велика сім’я", — зазначено у підписі до відео на каналі Олі Полякової в YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володарка премій "Греммі" та "Оскар", співачка Біллі Айліш присвятила пісню українцям у рамках кампанії #StandUpForUkraine (відео)

«Горніть до себе дітей, якщо маєте таку можливість, обов’язково говоріть із ними про те що зараз відбувається, знаходьте слова. Співайте їм колискових, якщо вас розділяє відстань. Коли мені надіслали колискову, яку ви зараз чуєте, вона настільки пронизала моє серце, що я просто не змогла не записати її. Вона викликає образи діточок з усіх куточків держави, що пережили та досі переживають бомбардування у підвалах, просинаються під звуки вибухів, прощаються зі своїми батьками на вокзалах. Але кінцевий сенс пісні в тому, що навіть у найтяжчі миті ми, українці, не втрачаємо надію знову бачити мирне небо, віру в нашу перемогу. Перемога обов’язково буде за нами — немає жодних сумнівів. Слава Україні!», — зазначає Оля Полякова.

Автори пісні: Олександр Вратарьов/Ірина Вратарьова
Зведення: Вадим Лисиця
Аранжування: Борис Кукоба
Музика: Мирослава Скорика із кінофільму "Високий перевал"
VideoEditing: SpiceStas (Стас Лисянський)

Новини по темі