“Голос країни” на 1+1: Оля Полякова розповіла, скільки років мріяла потрапити у проєкт

Голос країни
Оля Полякова зізналася, скільки років мріяла потрапити у проєкт "Голос країни"

Новоспечена тренерка Оля Полякова зробила сенсаційну заяву.

Поділитися:

Вчора о 21:00 на телеканалі 1+1 відбулася грандіозна прем’єра дванадцятого сезону вокального шоу «Голос країни», до оновленого складу тренерів якого увійшли топові українські зірки: Оля Полякова, ПотапDOROFEEVA та Святослав Вакарчук.

Нещодавно у Києві на території стадіону НСК “Олімпійський” відгриміла презентація 12 сезону проєкту. У столичному ресторані зібралась велика кількістьучасників “Голосу країни”, зірок шоу-бізнесу, топових блогерів, журналістів та тренерів головного вокального шоу країни. На презентацію завітала і новоспечена тренерка Оля Полякова, яка в інтерв’ю порталу MUZVAR зробила сенсаційну заяву. Поп-королева розповіла, що мріяла потрапити у крісло тренера багато років і, як виявилось, проходила кастинг більше 6 років тому.

Я потрапила у крісло зіркового тренера з другої спроби. Перша спроба була років шість тому. Я прийшла на проби в короні, жартувала, не знаючи що таке “Голос Країни". Я не підготувалася і думала, що я в "Лізі сміху". Звісно, тоді не вийшло стати тренером. Всі ці роки я дивилася "Голос країни" і полюбила його”, — сказала Оля Полякова в інтерв’ю.

Оля Полякова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Голосу країни" Оля Полякова у свій День народження зізналася: "Багато років я була собою незадоволена"

Керівник Big Entertainment Shows Володимир Завадюк також прокоментував заяву нової тренерки:  “Щороку ми намагаємось співпрацювати з найактуальнішими зірками, які займають крісла тренерів. Цього року тренерами стали суперзірки, яких наші телеглядачі довго чекали. Для того, щоб стати наставником артисти проходять велику кількість кастингів, і Оля Полякова теж їх проходила. Я впевнений, що вона відкриється з абсолютно іншої сторони для всіх”.

Володимир Завадюк

Дивіться щонеділі, о 21:00 на телеканалі 1+1 – прем’єра вокального шоу «Голос країни-12».

Нагадаємо, за результатами 2021 року, проєкти Big Entertainment Shows телеканалу 1+1 увійшли до Топ-5 найрейтинговіших розважальних талант-шоу року за основною аудиторією - 18-54 (50+). Проєкт Танці з зірками увійшов до Топ-3 найрейтинговіших шоу країни із рейтингом 3,7% та часткою 15% за аудиторією 18-54 (50+). А «Голос країни» посів 4 сходинку у ТОПі із рейтингом 4,1% та часткою 14,4% за аудиторією 18-54 (50+). Окрім того, у 2021 році телеканал 1+1 став лідером прайм-тайму із часткою 10,3% за комерційною аудиторією 18-54 (50+).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

Все, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця «Голос.Діти-4» Ніно Басілая.

Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Творці шоу шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна. Крім того, у сезоні братимуть участь самобутні гурти та дуети.

Новини по темі