Три знаки зодіаку, які досягнуть успіху у вересні

3 знаки зодіаку, які доб'ються успіху у вересні
Unsplash

Які знаки зодіаку будуть успішними у вересні?

Поділитися:

Як не крути, а на життя людини великий вплив мають зірки. Які знаки зодіаку досягнуть успіху у вересні, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, у яких буде додатковий дохід у вересні

 

Овен

15 вересня Новий Місяць в 6 домі роботи. Тут же Меркурій розвертається у прямий рух. Все, що стосується роботи: нові ідеї, інформація, документи, зустрічі, знайомство – усе це очікується в другій половині вересня. У цей період Овни можуть змінити роботу, або напрямок діяльності. Можливо ви нарешті наважитеся на власний бізнес. 15 вересня ви також звернете увагу на своє здоров’я. Запишіться до лікаря, здайте аналізи. Нічого жахливого не відбудеться, але змінити спосіб життя на краще буде доречно. Готуйтеся до майбутньої операції, або до вагітності. 24 вересня Сонце входить у ваш 7 дім партнерів і стосунків. Сонце вносить позитив і енергію. Романтичне знайомство очікує Овнів в кінці місяця. Марс знаходиться в цьому ж 7 домі гороскопа весь місяць. Цьому знаку зодіаку варто чекати романтичних проявів від свого партнера. Чоловік чи дружина приверне до себе увагу. Бізнес партнерство теж про 7 дім гороскопа.

Близнюки

15 вересня Меркурій нарешті розвертається і йде вперед. Очікується будь-яка активність, переїзд, більше спілкування. Життя стає швидше, коли Меркурій розвертається. Він розвертається в 4 домі, де триватиме Новий Місяць. 4 дім – це місце проживання, сім’я, нерухомість. Омріяний переїзд все ж відбудеться. Покупець на ваш будинок знайдеться вже в другій половині місяця. Відповідь на запит про кредит теж прийде після 15 вересня. Усі питання по документах, які стосуються проживання – про 4 дім. Новий Місяць дасть вам інформацію, новину про ваше місце проживання. Близнюки можуть змінити паспорт, або тільки прізвище в ньому. Новини про поповнення в родині не уникнути. Усі питання стосовно будинку вирішаться після 15 вересня.

Терези

15 вересня Молодий місяць в 12 домі звільнення та медицини. Зміниться коло спілкування, перейдете на іншу роботу. Буде благодійна діяльність. Ви пройдете медичний огляд. Отримаєте новини від когось здалеку, можлива еміграція. Меркурій перестає бути ретроградним в 12 домі. Це додасть вам енергії та спілкування. Відкриється якась таємниця. Ви вирушите в подорож. 24 вересня Сонце в 1 домі тіла. Отримаєте приплив нової енергії. Ви будете центром уваги. Ви будете впевненими в собі. Марс буде в Терезах весь місяць, і це надасть вам більше сміливості. Можлива зміна стилю на більш агресивний, маскулінний. Ви будете за щось боротися. Це хороший час для фізичної активності.

Новини по темі