Три знаки зодіаку, на яких чекає поповнення в родині у вересні 2023

3 знаки зодіаку, які матимуть поповнення в родині у вересні 2023
Freepik

Які знаки зодіаку можуть завагітніти у вересні?

Поділитися:

Астрологи запевняють: важливий вплив на людське життя мають зірки. Які знаки зодіаки можуть очікувати поповнення в родині у вересні 2023, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, у яких буде натхнення у вересні

Овен

15 вересня Новий Місяць в 6 домі роботи. Тут же Меркурій розвертається у прямий рух. Все, що стосується роботи: нові ідеї, інформація, документи, зустрічі, знайомство – усе це очікується в другій половині вересня. У цей період Овни можуть змінити роботу, або напрямок діяльності. Можливо ви нарешті наважитеся на власний бізнес. 15 вересня ви також звернете увагу на своє здоров’я.  Готуйтеся до майбутньої операції, або до вагітності. 24 вересня Сонце входить у ваш 7 дім партнерів і стосунків. Сонце вносить позитив і енергію. Романтичне знайомство очікує Овнів в кінці місяця.

Рак

24 вересня Сонце і Марс в 4 домі батьків та житла. У вас буде зустріч з батьками, турбота про них. Будьте обережні: через вплив Марсу можуть бути конфлікти. У вас буде активна діяльність вдома: ремонт, нове хобі, заняття спортом. 29 вересня Повня в 10 домі репутації. Ви будете привертати увагу. Відкриється нова інформація та таємниці. Ймовірний перехід на іншу роботу. Відбудеться зміна вашого статусу, наприклад, ви одружитеся чи завагітнієте. Ваші цілі проясняться. Ретроградні Уран та Сатурн вплинуть на зміни вашої мети.

Скорпіон

Після 15 вересня період сприятливий для вагітності й народження дітей. 15 вересня Новий Місяць в 11 домі гороскопа. В цей же день Меркурій розвертається в прямий рух. Ретроградність завершується, а це значить, що вже можна купувати техніку, автомобілі, квартиру. Будь-які документи підписувати теж дозволяється. Та астрологиня радить почекати ще 3 дні. 11 дім принесе нам знайомих, які невдовзі стануть хорошими друзями. Хорошою ідеєю буде починати бізнес онлайн. По цьому ж домі можна створити ютуб канал. Анжела Перл нагадує, що 11 дім це бажання і спонукає зробити перший крок до виконання мрії. Також цей дім змушує масштабуватися. Думки про розширення бізнесу чи місця проживання будуть актуальними на той час.

 

Новини по темі