Три знаки зодіаку, які вирушать у подорож у вересні

3 знаки зодіаку, у яких будуть подорожувати у вересні
Freepik

Які знаки зодіаку будуть подорожувати у вересні?

Поділитися:

Кожного дня зірки впливають на наше життя. Які знаки поїдуть у подорож у вересні, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, на яких очікують зміни в роботі у вересні

Лев 

24 вересня Сонце та Марс в 3 домі контактів та спілкування. На вас чекає багато руху та контактів з людьми. Ви будете чомусь навчатися. Відбудеться зустріч з родичами або ж отримаєте новини від них.  29 вересня Повня в 9 домі розширення світогляду. Будуть подорожі за кордон та якась нова інформація. Ви почнете глибше на чомусь розумітися. Ваші можливості розширяться.

Терези

15 вересня Молодий місяць в 12 домі звільнення та медицини. Зміниться коло спілкування, перейдете на іншу роботу. Буде благодійна діяльність. Ви пройдете медичний огляд. Отримаєте новини від когось здалеку, можлива еміграція. Меркурій перестає бути ретроградним в 12 домі. Це додасть вам енергії та спілкування. Відкриється якась таємниця. Ви вирушите в подорож.

Козоріг

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух в 9 домі гороскопа. Можна підписувати угоди, купувати техніку, проводити важливі перемовини, приймати рішення. До 15 вересня дуже вдалим буде перездавати екзамени або повернутися на навчання. Після цієї дати добре відправитися у тур, бронювати готелі, спілкуватися з іноземцями, вирішувати судові справи. Якщо ви подавали документи на візу, чекайте повідомлення про її готовність.

Новини по темі