Три знаки зодіаку, які змінять образ у жовтні 2023

3 знаки зодіаку, які серйозно зміняться жовтні 2023
Unsplash

Які знаки зодіаку будуть змінювати імідж у жовтні 2023?

Поділитися:

Наша доля залежить від зодіаку. Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл пророкує зміни в стилі цим знакам зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири знаки зодіаку змінять своє життя у жовтні 2023: хто це буде

Телець

24 жовтня Сонце також входить 7 будинок, сектор стосунків, і додає туди енергії. Там у вас буде проходити і Місяць, він додасть емоцій з 15 по 18 жовтня. 28 жовтня - Місячне затемнення у вашому знаку, у вашому 1 будинку. Він керується Венерою. Вона буде дуже сильною у жовтні. Це найважливіше затемнення для вас у жовтні. Сильніше за інших відчують ті, у кого акцсендент у 5 градусах Тельця, або з 2 по 8 градусів Тельця, або ж планета в Тельці. Також, народжені 25 квітня (з 22 по 28 теж відчують). Воно вплине і самооцінку, і почуття, і кар'єру, та й загалом вашу особистість. Ви можете змінити прізвище, образ, стиль, імідж, плани тощо. 1й будинок пов'язаний із стосунками.

Скорпіон

23 жовтня Меркурій входить у ваш знак Скорпіона, в 1 дім. Це період спілкування, комунікації та можливості знайомств. Будуть перемовини. 24 жовтня Сонце також входить у ваш 1 дім гороскопа. Ви станете центром уваги та будете "сяяти". Отримаєте те, чого хочете. 28 жовтня — Місячне затемнення в 7 будинку, у секторі кохання, партнерства та стосунків. Проясниться тема шлюбу чи розлучення. Укладете новий контракт. Найсильніше вплив затемнення відчують ті Скорпіони, в яких день народження з 25 до 31 жовтня.

Козоріг

24 жовтня Сонце також входить у ваш 11 дім майбутнього, мрій та друзів, там же Місяць. Ви станете центром уваги. Сприятливий час для медійних людей. Будуть емоційні події та зустрічі. 28 жовтня — Місячне затемнення в 5 домі радості, дітей та задоволень. Відбудуться зміни в житті дітей. Ви повернетеся до дитячих захоплень. Варто порадувати себе. Уран та Юпітер йдуть по 5 домі. Це може свідчити про другий шанс, пов'язаний із задоволенням. Можете відновити романтичні стосунки. Якщо ви творча людина, то вам запропонують проєкт люди, з якими ви вже працювали.

Як приготувати гарбузові тертюхи, дивіться рецепт:

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі