Три знаки зодіаку, до яких повернуться старі друзі у листопаді: хто це буде

3 знаки зодіаку, до яких повернуться старі друзі у листопаді 2023
Freepik

Які знаки зодіаку відновлять спілкування зі старими друзями у листопаді 2023?

Поділитися:

Людська доля залежить від зодіаку. Гороскоп на листопад 2023 від Анжели Перл пророкує повернення старих друзів цим трьом знакам зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири знаки зодіаку виправлять помилки минулого у листопаді: хто це буде

Телець

4 листопада Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 11 будинку майбутнього та мрій. Справи, які стояли на паузі з березня, продовжаться. Можливий повтор ситуацій з минулого. Те, що відкладали на потім, вирішите зробити зараз. Отримаєте другий шанс. Повернуться старі друзі. Буде активна робота в соцмережах. Знайдете хорошу онлайн роботу. Ймовірно будете щось організовувати. Возз'єднаєтеся зі старим колективом.

Діва

4 листопада Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 7 домі стосунків та комунікацій. Отримаєте те, чого очікуєте. Зустрінетеся з онлайн-другом. Ваша сварка закінчиться примиренням. Ваша дитина приїде у гості. Сприятливий час для вагітності. Стосунки налагодяться та почнуть приносити більше задоволення. Зникнуть усі обмеження. Буде другий шанс щодо чогось.

Козоріг

4 листопада Сатурн опиниться у вашому 3 домі друзів та родичів. Питання у справах родини вирішаться. Робота в колективі стане приємнішою. Продовжите навчання. Можлива покупка транспорту. Повернетеся додому, якщо зараз знаходитеся в іншому місці. Медійна активність буде плідною. Старі навички стануть у пригоді. Дочекаєтеся юридичних документів.

Чому над Україною виникло північне сяйво, дивіться:

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 6:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі