Чотири знаки зодіаку виправлять помилки минулого у листопаді: хто це буде

4 знаки зодіаку, які зможуть виправити помилки у листопаді 2023
Unsplash

Які знаки зодіаки отримають другий шанс у листопаді?

Поділитися:

Кожного дня зірки змінюють наше життя. Астрологиня Анжела Перл назвали чотири знаки зодіаку, які отримають другий шанс у листопаді 2023.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка тварина стане символом нового 2024 року: кому найбільше пощастить у новому році

Овен

Сатурн був ретроградний з 17 березня, у вашому 12 будинку гороскопа. Дванадцятий будинок — це будинок завершення, чи якихось таємниць, чи справ, пов'язаних із далекими землями, з еміграцією. Також дванадцятий будинок відповідає за лікарні, ізоляцію, в'язницю, якісь обмеження. Так от, якщо щось у вас почалося ще десь у другій половині березня, то зараз, чи може бути якась пауза була ще з весни, чи ви чогось очікували, чи у вас був період реабілітації, відновлення після операції, можливо, або ви чекали на роботу.

Рак

4 листопада Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 9 домі подорожей та інших країн. Буде прогрес у робочих та романтичних справах. Можлива робота з юридичними документами. На вас чекає багато навчання. Ймовірно поїдете за кордон. Очікуєте повтору подій березня-квітня. 

Лев

4 листопада Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 8 домі фінансів. Отримаєте другий шанс, зробите перший крок назустріч мрії. Ви отримаєте гроші. Слушний час для роботи з психологією та емоційним станом. Якщо у вас була перерва у стосунків, то у листопаді можуть відновитися.

Терези

4 листопада Сатурн опинеться у вашому 6 домі роботи та здоров'я. Перепони на шляху зникнуть. Ви знайдете нову роботу. Очікуване підвищення станеться у листопаді. Ваша дієта та утримання від чогось принесуть гарні результати. Завершиться щось, що почалось навесні. Будуть повтори ситуацій та тем з березня. 

Про вплив магнітних бур дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1":

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 6:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі