Три знаки зодіаку, яким відкриються таємниці у вересні

3 знаки зодіаку, які дізнаються секрети у вересні 2023
Freepik

Які знаки зодіаку дізнаються таємниці у вересні?

Поділитися:

На людське життя впливають зірки. Які знаки зодіаку дізнаються секрети у вересні, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, на яких очікують зміни в роботі у вересні

Рак

24 вересня Сонце і Марс в 4 домі батьків та житла. У вас буде зустріч з батьками, турбота про них. Будьте обережні: через вплив Марсу можуть бути конфлікти. У вас буде активна діяльність вдома: ремонт, нове хобі, заняття спортом. 29 вересня Повня в 10 домі репутації. Ви будете привертати увагу. Відкриється нова інформація та таємниці. Ймовірний перехід на іншу роботу. Відбудеться зміна вашого статусу, наприклад, ви одружитеся чи завагітнієте. Ваші цілі проясняться. Ретроградні Уран та Сатурн вплинуть на зміни вашої мети.

Козоріг 

15 вересня Новий Місяць в 9 домі гороскопа. З’єднується Сонце з Місяцем. З їх поєднанням народжується нова енергія, ідея. 9 дім відповідає за популярність. Він про рекламу, вихід на новий рівень. Книги, фільми, поїздки – це все розширить ваш кругозір. Можливо, нова книга розкриє очі на звичні речі. Сприятливим буде просувати свій курс, навчати когось.  29 вересня Повня в 4 домі гороскопа. Вона відповідає за місце нашого проживання — нерухомість, люди, з якими мешкаємо, сім’я. Повня завжди щось розкриває. Член родини повідомить вам важливу новину. Завершення циклу варто очікувати під кінець місяця. Можливе завершення ремонту. Повня може дати й переїзд.

Водолій

15 вересня Молодий місяць у 8 домі принесе нову співпрацю. Отримаєте серйозного клієнта чи інвестора. Це сприятливий час, щоб працювати над залежностями, почати психотерапію. Відкриється якась таємниця. Поновляться інтимні стосунки або ж з’явиться новий партнер. 24 вересня Сонце та Марс в 9 домі далеких земель. Ви будете дуже активні. Будуть якісь справи, пов'язані з іншими країнами (знайомства з іноземцями, вивчення нової мови, переїзд). Ви будете чомусь вчитися або ж викладати. Ваша популярність збільшиться. Юридичні справи стануть зрозумілішими. 

Новини по темі