Три знаки зодіаку, в яких буде кар'єрний ріст у вересні

3 знаки зодіаку, кар'єра яких зміниться у вересні 2023
Freepik

Які знаки зодіаку отримають підвищення у вересні?

Поділитися:

Ваш знак зодіаку серйозно впливає на життя. Кар'єра яких знаків зодіаку зазнає прогресу у вересні 2023, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, у яких буде натхнення у вересні

Овен

15 вересня Новий Місяць в 6 домі роботи. Тут же Меркурій розвертається у прямий рух. Все, що стосується роботи: нові ідеї, інформація, документи, зустрічі, знайомство – усе це очікується в другій половині вересня. У цей період Овни можуть змінити роботу, або напрямок діяльності. Можливо ви нарешті наважитеся на власний бізнес. 15 вересня ви також звернете увагу на своє здоров’я. Запишіться до лікаря, здайте аналізи. Нічого жахливого не відбудеться, але змінити спосіб життя на краще буде доречно. Готуйтеся до майбутньої операції, або до вагітності. 29 вересня Повня у знаку Овна. Хто відчує його найбільше? Ті, в кого асциндент в 6 градусі Овна, з 3 по 9 теж. Або ж в кого день народження 27 березня, з 24 по 30 теж. Але відчуватимуть вплив Повні найближчі два тижні усі знаки зодіаку. Іменинники матимуть кульмінацію в ці дні, завершення чого-небудь. Це може бути і розлучення, і зустріч з новою людиною. І звільнення зі своєї довготривалої роботи, і отримання нової.

Терези

15 вересня Молодий місяць в 12 домі звільнення та медицини. Зміниться коло спілкування, перейдете на іншу роботу. Буде благодійна діяльність. Ви пройдете медичний огляд. Отримаєте новини від когось здалеку, можлива еміграція. Меркурій перестає бути ретроградним в 12 домі. Це додасть вам енергії та спілкування. Відкриється якась таємниця. Ви вирушите в подорож. 29 вересня Повня в 7 домі стосунків. Повня “висвітить” ваше оточення. Ви будете укладати нові договори та контракти. Будуть новини для романтичних чи робочих партнерів. У вас станеться романтичне знайомство. Ви поставите остаточну крапку в чомусь.

Скорпіон

15 вересня Новий Місяць в 11 домі гороскопа. В цей же день Меркурій розвертається в прямий рух. Ретроградність завершується, а це значить, що вже можна купувати техніку, автомобілі, квартиру. 11 дім принесе нам знайомих, які невдовзі стануть хорошими друзями. Хорошою ідеєю буде починати бізнес онлайн. По цьому ж домі можна створити ютуб канал. Анжела Перл нагадує, що 11 дім це бажання і спонукає зробити перший крок до виконання мрії. Також цей дім змушує масштабуватися. Думки про розширення бізнесу чи місця проживання будуть актуальними на той час.

 

Новини по темі