Три знаки зодіаку, життя яких змінить Повний місяць 31 серпня

Три знаки зодіаку, життя яких змінить Повний місяць 31 серпня
freepik.com

Кому варто бути уважним на Повний місяць 31 серпня 2023?

Поділитися:

Друга Повня у серпні 2023 року настане 31 серпня о 03:35 за київським часом. Цей Повний місяць буде у знаку Риби за західною астрологією. Чиє життя змінить Повня, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Овен

31 серпня Повня у вашому 12 будинку гороскопа. Будинок завершення, визволення. Ви ухвалите рішення, і вам стане легше. Це будинок далеких земель, закордону. Прийде рішення щодо документів. Також це лікування, лікарні та ізоляція, відпочинок десь далеко. Це може бути пов'язане з рішенням переїхати чи дистанційна робота. Місяць у вас з'єднається з Сатурном, а у вашому гороскопі Місяць керує місцем проживання, а Сатурн – кар'єрою, роботою та статусом.

Повний гороскоп на серпень для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Близнюки

31 серпня Повня в 10 домі кар’єри, роботи, досягнень, репутації. Ви отримаєте визнання та підвищення, або ж вирішите звільнитися з роботи. Свій вплив матиме і Сатурн, тому на вас чекають фінансові питання. Ви переосмислите власні цінності, може виникнути суперечність кар’єри та власного “Я”. Це важливий час для вашої самооцінки.

Повний гороскоп на серпень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням

Риби

31 серпня Повня у вашому знаку Риб в 1 домі гороскопа. Якщо на початку місяця ви були замкнені у собі, то зараз ви будете привертати до себе увагу. Імовірно ви зміните стиль. Заявіть про себе, свою думку чи експертність. Особисто вас стосується ця Повня.

Хто найбільше всіх відчує його?

У кого аксцендент у 7 градусі Риб (з 4 по 10 градус). Або, якщо у вас день народження 27 лютого (з 24 по 2 березня).
Вісь 1-7 дім повідомляє нам про стосунки. В кінці місяця ви приймете рішення стосовно себе й інших людей. Якщо Повня у вашому знаку, відбудеться щось, що закінчиться пів року тому. Згадайте що з вами трапилося 4 березня. 

Повний гороскоп на серпень для Риб від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі