Три знаки зодіаку, життя яких змінить Повний місяць у липні

Три знаки зодіаку, життя яких змінить Повний місяць 3 липня —  1+1
freepik.com

Кому варто бути уважним на Повний місяць в липні 2023?

Поділитися:

Повня у липні 2023 року настане 3 липня о 13:41 за Києвом. Повний місяць 3 липня буде у знаку Козерога за західною астрологією. Чого чекати знакам зодіаку від Повні розповіла Анжела Перл.

Овен

3 липня Повний місяць у 10 будинку гороскопа, який принесе ясність стосовно кар'єрних планів і можливі зміни в професійному житті. Повний місяць у цьому домі може принести ясність і розуміння того, куди рухатися далі у вашому житті. Це може бути пов'язано з професійними змінами, такими як звільнення, зміна роботи або бізнесу, зміна статусу або навіть народження дитини.

Повний гороскоп на липень для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Близнюки

3 липня Повний місяць у 8 будинку гороскопа. Розкривається ситуація з фінансами, можлива трансформація або навіть криза. Гроші чужі, чоловіка, дружини, інших людей. На вас чекає трансформація чи криза (щось потрібно буде вирішити, прийде звільнення, добре запланувати похід до психолога). Можуть виникнути незаплановані витрати.

Повний гороскоп на липень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням.

Козеріг

3 липня Повний місяць у Козерозі. Це буде емоційний день. Зміни можуть відбутися в ролях, статусі та ставленні до себе. Ви не особливо емоційний знак, але Повня - дуже емоційний день. Перший тиждень липня може бути для вас дуже значним і емоційним. Особливо для тих, хто має асцендент в 11 градусі Козерога, або з 8 по 14 градусів Козерога, або День народження в перший тиждень січня: 1, 2, 3 січня. Ви відчуєте цей Повний місяць сильніший за інших. Перший будинок – це ви, ваша зовнішність, ваша особистість, ваше тіло, ваші наміри. Може змінитися ваша роль соціумі, може змінитися статус, прізвище. ви можете приймати рішення про ваші стосунки. Може у вас зміниться ставлення до себе. Цікавий Повний місяць, який може програтися у вас у будь-якій сфері життя, бо це перший будинок гороскопа, який відповідає за ініціативу, за рішення, за якийсь перший крок, за ухвалення рішення, у будь-якій сфері.

Повний гороскоп на липень для Козерога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі