У мережі з’явилося запрошення на весілля Потапа і Насті Каменських

Потап і Настя Каменських розіслали запрошення на своє весілля (ФОТОФАКТ)

«Давай збережемо це в секреті», — йдеться у листівці.

Поділитися:

Вчора 38-річний Потап і 32-річна Настя Каменських уперше прокоментували чутки про своє весілля. Та доки вони продовжують інтригувати шанувальників, в інтернеті з’являється все більше доказів, які підтверджують серйозні наміри артистів.

Так, онлайн-видання Страна.ua оприлюднило зашифроване запрошення на весілля Потапа і Насті, отримане від одного з гостей. У листівці немає імен, але багато натяків.

«Дорогоцінний наш друг! Запрошуємо тебе і твою людину на весілля століття. Нарешті добрий ведмідь знайде свій безцінний камінчик. Давай збережемо це в секреті», — написано у запрошенні.

Фани припускають, що ведмідь з діамантом у лапах символізує союз Потапа і Насті Каменських. Адже у своїх зверненнях до колеги в Instagram Олексій вже використував саме такі смайлики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських сколихнула мережу знімком у весільній сукні

Також у мережі звернули увагу на своєрідній герб майбутньої родини — літери П і К, розташовані зверху. Імовірно, П означає Потап, а К — Каменських. Зображення ведмедя з діамантом знаходиться у символічній рамці. Там можна побачити каштани, які нагадують про Київ — місто, в якому народився зірковий дует, і ноти — музику, яка й пов’язала Потапа і Настю.  

Таємний інформатор повідомляє, що тамадою на весіллі буде Юрій Горбунов. А сама церемонія, нагадаємо, запланована на 23 травня. Про це стало відомо минулого тижня. Дивіться відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-дружина Потапа стане дружкою на його весіллі з Каменських – ЗМІ

Новини по темі