Учасниці Голос. Діти завоювали золоті медалі на фестивалі в Голлівуді

Дві учасниці Голос. Діти завоювали золоті медалі на фестивалі в Голлівуді

Полліанна Рижак і Софія Тарасова представили Україну в Лос-Анджелесі в категорії вокальна майстерність.

Поділитися:

Дві учасниці наймасштабнішого дитячого вокального проекту Голос. ДітиУчасниця Голос. Діти виграла 2 тис. дол. на музичному конкурсі Слов'янський базар на 1+1 завоювали золоті медалі на престижному міжнародному Чемпіонаті мистецтв (WCOPA) в США. 

Учасниця першого сезону Голос. Діти Софія Тарасова та учасниця другого сезону Полліанна Рижак представили Україну в Лос-Анджелесі в категорії вокальна майстерність.

12-річна Полліанна стала фіналісткою чемпіонату, виконавши композицію у вокальній техніці «йодль», і завоювала 10 нагород, серед яких п'ять золотих медалей.

15-річна Софія Тарасова, окрім трьох золотих медалей за вокальну майстерність, також отримала нагороду в категорії «модельне мистецтво».

Юні вокалістки представляли Україну серед 64-х країн світу, представники яких також боролися за нагороди в категоріях «вокал», «танець», «акторська майстерність», «вільний жанр», «інструментальна музика» тощо.

Нагадаємо, Софія Тарасова підкорила телеглядачів і свого тренера Тіну Кароль виконанням пісні Justin Bieber «Baby» в першому сезоні Голос. Діти.

Полліанна Рижак на сліпих прослуховуваннях другого сезону проекту неймовірно потужно виконала композицію «And I Am Telling You» і стала підопічною Потапа.

Заповнити анкету для участі в кастингу третього сезону Голос.Діти можна за посиланням.