Учасники Kalush Orchestra Ігор та Тимофій: "Вдячні всім, хто захищає нас, що ми можемо бути тут і представляти свою країну"

Євробачення 2022: учасники Kalush Orchestra Ігор та Тимофій подякували захисникам України за можливість виступати

Ігор та Тимофій про емоції після півфіналу та вдячність захисникам за можливість представляти свою країну на Євробаченні 2022

Поділитися:

Учасники гурту Kalush Orchestra Ігор Діденчук та Тимофій Музичук розповіли, чому не ходять на прес-конференції усім гуртом та які емоції відчували під час оголошення фіналістів:

"Ми були у гримерці, Олег (Псюк, соліст Kalush Orchestra — прим.)  просто про нас піклується, щоб ми не втомлювались (сміються — прим.)

Хлопці розказали, що вони всі хотіли б бути присутні на прес-конференції, але організатори дозволяють бути лише двом людям, а усім іншим потрібно або чекати біля входу, або в залі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВиступ Kalush Orchestra у першому півфіналі "Євробачення-2022" за добу переглянули в YouTube понад 2 мільйони разів

"Вже під кінець ми трохи нервували, чому не оголошують Україну. Але все сталось, як сталось", — розповів Тимофій про емооції під час оголошення фіналістів у першому півфіналі.

Ігор, який минулого року виступав з гуртом GO_A, порівняв організацію конкурсу Євробачення:

"Організація на вищому рівні, що була в Нідерландах, що й тут в Італії. Думаю, що гідно представимо нашу країну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, під яким номером Kalush Orchestra виступить у фіналі Євробачення 2022: порядок виступів

"Вдячний всім, хто захищає нас, вдячний, що ми маємо таку можливість, бути тут і представляти свою країну", — розповів Тимофій, у якого тато нині у ТРО, а брат - військовий.

Цьогоріч букмекери прогнозують перемогу українцям, які вийдуть на сцену під номером 12. Гурт Kalush Orchestra виступає з піснею  "Stefania", яку вже переспівало чимало конкурсантів. Коментує Євробачення 2022 ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко. У "Сніданок з 1+1" ведучий розповів, як коментував конкурс із бомбосховища і які у нього прогнози на перемогу Kalush Orchestra на Євробаченні 2022 року.

Новини по темі