"Євробачення 2022": букмекери оновили прогноз і назвали ймовірного переможця, який випереджає інших із великим відривом

Букмекери оновили прогноз і назвали ймовірного переможця "Євробачення-2022", який випереджає інших із великим відривом

Прогнози букмекерів: яка країна стане переможцем у "Євробаченні 2022"?

Поділитися:

Букмекери оновили прогноз та визначили ймовірного переможця "Євробачення-2022", яке цьогоріч пройде в Італії, місті Турин. Як зазначається, ця країна відірвалася від інших з великим відривом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли "Євробачення-2022": точна дата двох півфіналів і коли виступає Україна

Отже, вірогідним переможцем "Євробачення-2022" все ще залишається Україна та її представники, гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania"! Колективу пророкують перемогу з ймовірністю 41%! Раніше букмекери прогнозували перемогу України з коефіцієнтом майже вдвічі меншим, ніж зараз.

На другому місці опинилася Італія з дуетом Mahmood та Blanco (трек "Brividi") (16%), а на третьому — Швеція (11%) з представницею Comelia Jakobs "Hold Me Closer". Четверте місце може посісти Велика Британія (6%), а п’яте — Іспанія (4%).

Євробачення ФОТО: eurovisionworld.com/odds

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2022: стало відомо, під яким номером виступатиме Kalush Orchestra від України у першому півфіналі

Нагадаємо, що раніше у зв'язку з війною були вагання, чи поїде Kalush Orchestra представляти Україну в Турин, проте нещодавно все ж було вирішено, що вони поїдуть до Італії особисто та заспівають "Stefania" зі сцени. Гурт вже побував у Європі, де давали благодійні концерти, а також акустично співав у місті-герої Ірпені. Віримо в перемогу наших представників на цьогорічному "Євробаченні"!

Можете послухати пісню "Stefania":

Новини по темі